DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

HARB -İŞ SPOR KULÜBÜ FARKINI ORTAYA KOYDU

HARB -İŞ SPOR KULÜBÜ FARKINI ORTAYA KOYDU

HARB -İŞ SPOR KULÜBÜ FARKINI ORTAYA KOYDU

Harb- İş Spor Kulübü Türkiye Şampiyonasında ilimizi temsil eden U-17 futbol takımı ile eğitimde ve sağlıkta yapılan vahşete son verilmesi için Gölcük Halk Eğitim Merkezi öğretmenlerine taziye ziyareti gerçekleştirdi.

Gölcük Halk Eğitim Merkezi öğretmenlerine taziye ziyareti gerçekleştirdi

Geçtiğimiz gün Gebze’de öğrencisi tarafından bıçaklanarak öldürülen Gebze Atatürk Anadolu Lisesi Müdür yardımcısı Necmeddin Kuyucu’nun vefatı nedeniyle Harb- İş Spor Kulübü U-17 futbol takımı Gölcük Halk Eğitim Merkezi öğretmenlerine taziye ziyareti gerçekleştirdi.

Çetiner, “Bu ülkede sporun da birleştirici desteğiyle her alanda barışın egemen olmasını diliyoruz”

Gerçekleştirilen ziyarette konuşan Kulüp Yöneticisi Hakan Çetiner” Gebze Atatürk Anadolu Lisesi’nde hunharca öldürülen eğitimci  Necmeddin Kuyucu hocamıza Allah rahmet eylesin. Acısı  yüreğimizde hiç dinmeyecek. Harb- İş Spor Kulübü olarak özellikle Eğitim, Sağlık ve kadın cinayetlerini görmezden gelemeyiz . Ülkemizin topraklarında her alanda barışın egemen olması için adını Necmeddin Kuyucu koyduğumuz barış çiçeğimizi Halk eğitim öğretmenlerimize emanet ediyoruz. Bu ülkede sporun da birleştirici desteğiyle her alanda barışın egemen olmasını diliyoruz” dedi.

Kayaoğlu, “Bu barış çiçeği emanetimizdir”

Harb- İş Spor Kulübü U-17 Futbol Takımı’nın Barış çiçeğini kabul eden Müdür Yardımcısı Ümran Kayaoğlu Ceyhan,  “ Harb-İş Spor Kulübüne bizleri bu zor zamanımızda yalnız bırakmadığı için bütün eğitim camiası adına teşekkür ederiz. Bu barış çiçeği emanetimizdir” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.