DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

Hatalı park eden sürücülere af yok

Hatalı park eden sürücülere af yok

Hatalı park eden sürücülere af yok

 

İlçemizin genelinde oldukça fazla olan açık ve kapalı otoparklara rağmen araç sahipleri park yasağı olan cadde ve sokaklara araçlarını park etmeye devam ediyor. Park yasağı olan cadde ve sokaklara araçlarını park eden sürücüleri Trafik Polisleri affetmiyor.

Otopark 5-10 Lira, ceza 108 Lira

 

İlçemizde birçok cadde ve sokakta açık ve kapalı otopark bulunması ve cüzi bir ücret karşılığında hizmet vermelerine rağmen yinede sürücüler yasak olan cadde ve sokaklara araçlarını park etmeye devam ediyorlar. Park yasağı olan caddelere araçlarını park eden sürücüleri trafik polisleri affetmiyor ve çektikleri fotoğraf ile birlikte yanlış otopark cezalarını kesmeye devam ediyor. İlçemizin park yasağı olan cadde ve sokaklarda hatalı park eden sürücülerin araçlarını Trafik Polisleri önce fotoğraflarını çekiyor daha sonrasında fotoğrafla birlikte ceza makbuzlarını araç sahiplerinin adreslerine gönderiyor. Buna rağmen yinede sürücüler araçlarını park etmekten vazgeçmiyor. Araç sahipleri ilçemizde 5 ile 10 Lira arasında değişen fiyatlarla hizmet veren otoparkları kullanmak yerine 108 Lira gibi bir park cezası ödemeyi tercih ediyorlar.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.