DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C
Reklam

İLK DANIŞMA TOPLANTISINI GERÇEKLEŞTİRDİ

İLK DANIŞMA TOPLANTISINI GERÇEKLEŞTİRDİ

Harb-İş Kocaeli Şube Başkanı Turhan Yıldız ve yönetimi

Gölcük Belediyesi Kongre Sarayı’nda 6 Nisan 2019 tarihinde gerçekleştirdikleri 16.olağan kongre ile yeniden başkan seçilen Harb-İş Kocaeli Şube Başkanı Turhan Yıldız ve yönetimi ilk danışma toplantısını gerçekleştirdi.

Görevlerini devreden üyelere plaket takdim edildi

Gölcük Belediyesi Yazlık Ilıca Tesislerinde gerçekleştirilen ilk danışma toplantısında Şube İdari Sekreterlik Görevini devreden Ahmet Erdem’e görevi boyunca vermiş olduğu hizmetlerden dolayı teşekkür ederek hediye takdiminde bulunuldu. Toplantıda ayrıca  daha önce Harb-İş Kocaeli Şubesi’ne  vefa gösteren eski yöneticilerden; Şube Mali Sekreterliği görevini yapmış Raşit Yiğit’e, Şube Eğitim ve Teşkilatlandırma Sekreterliği görevini yapmış olan Yahya Bulut’a ve Yemekhane Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Acar’a hizmetlerinden dolayı teşekkür edildi.  Genel Kurul sonrası, kurul üyeliklerini genç arkadaşlara devreden üyelere teşekkür plaketlerini verildi.

Başkan Yıldız katılımcılara teşekkür etti

Harb-İş Kocaeli Şube Başkanı Turhan Yıldız törende yaptığı konuşmada, ilk danışma toplantıları ile birlikte gerçekleştirdikleri plaket takdim törenine katılım sağlayan herkese teşekkür ederek, “ Bugün bizimle birlikte olan arkadaşlarımız kadar ve aramızda olamayan, gönlü bizimle olan tüm dostlara saygılarımızı sunuyoruz. Başarımız birliğimiz dirliğimizdendir. Bir dönem daha Harb-İş Sendikası Kocaeli Şubesi olarak çalışmalarımızı en güzel şekilde yürüteceğiz” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.