DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C
Reklam

İYİ Parti İlçe Teşkilatından Gölcük Emniyet Müdürü Selçuk Özdemir’e ziyaret 174. YILLARINI KUTLADILAR

İYİ Parti İlçe Teşkilatından Gölcük Emniyet Müdürü Selçuk Özdemir’e ziyaret  174. YILLARINI KUTLADILAR

İYİ Parti İlçe Teşkilatından Gölcük Emniyet Müdürü Selçuk Özdemir’e ziyaret

  1. YILLARINI KUTLADILAR

Gölcük İYİ Parti İlçe Başkanı İsmail Aynacı ve Yönetimi Türk Polis Teşkilatı’nın kuruluşunun 174. Yıldönümü münasebetiyle Gölcük Emniyet Müdürü Selçuk Özdemir’i ziyaret ederek yıldönümlerini kutladılar.

İlçe Emniyet Müdürü Selçuk Özdemir’e günün anısına birçok ziyaret gerçekleşti

Türk Polis Teşkilatı’nın kuruluşunun 174. Yıldönümü münasebetiyle, İlçe Emniyet Müdürü Selçuk Özdemir’e ilçe protokolünden ziyaretler gerçekleştirildi. Dün bu özel gün adına Gölcük İYİ Parti İlçe Başkanı İsmail Aynacı ve yönetimi, Gölcük Emniyet Müdürü Selçuk Özdemir’i ziyaret etti.

Aynacı, “Tüm emniyet mensuplarının Polis Haftası Kutlu Olsun”

Gerçekleştirdikleri ziyarette konuşan İYİ Parti İlçe Başkanı İsmail Aynacı “Gecesini gündüzüne katarak 24 saat toplumumuzun huzur ve güveni için çalışan, vatanı ve milleti uğruna canlarını dahi vermekten sakınmayan tüm emniyet mensuplarının Polis Haftası kutlu olsun” dedi.

Müdür Özdemir, “Kutsal bir meslek icra ediyoruz”

Gölcük Emniyet Müdürü Selçuk Özdemir nazik ziyaretinden dolayı İYİ Parti Gölcük İlçe Başkanı İsmail Aynacı ve Yönetimine teşekkür ederek, icra ettikleri bu kutsal mesleğin çok özel olduğunu dile getirdi ve şehit olan tüm asker ve polislerimize Allah’tan rahmet dilediğini söyleyerek açıklamasını sonlandırdı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.