DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C
Reklam

KOCAMAN SAHA ÇALIŞMALARINA BAŞLADI

KOCAMAN SAHA ÇALIŞMALARINA BAŞLADI

KOCAMAN SAHA ÇALIŞMALARINA BAŞLADI

Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman, ilk saha çalışmasında Uzuntarla Sentetik Çim Futbol Sahası ve Spor Tesisleri yapım çalışmalarını inceledi. Belediye Başkanı Kocaman daha sonra Derbent, Sarımeşe ve Dumlupınar Mahallesi’nde hemşehrileriyle bir araya geldi.

Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman, seçim çalışmaları sürecindeki hızını yavaşlatmadan başladı. Kocaman Uzuntarla Mahallesi’nde Büyükşehir ve Kartepe Belediyesi tarafından yapımına devam edilen Uzuntarla Sentetik Çim Futbol Sahası ve Spor Tesisleri inşaatını inceleyerek yetkililerden bilgi aldıktan sonra Derbent, Sarımeşe ve Dumlupınar Mahallesi’nde hemşehrileriyle bir araya geldi.

FİFA STANDARTLARINA UYGUN

Uzuntarla Sentetik Çim Futbol Sahası ve Spor Tesisleri, uluslararası FİFA Qutaliy Belgeli amatör kulüplerin müsabaka amaçlı maç yapabileceği standartta sentetik çim futbol sahası oyun çizgileri 68×105 metre kare ebatlarında olurken, ısınma ve koşu-yürüyüş yolu futbol sahası çevresinde 4,40 cm genişliğinde olacak. Yapılacak olan gece karşılaşmalarına göre aydınlatma sisteminin yanı sıra otomatik sulama tesisatı ile sahanın sulaması yapılacak.

SPOR KOMPLEKSİNİN ÖZELLİKLERİ

Uzuntarla Spor Tesisleri içerisinde dört adet 300×700 metre kare ebatlarında soyunma odaları, sekiz adet duş, sekiz adet lavabo, dört adet wc, 300×300 metre kare saha komiseri, 400×300 metre kare sağlık görevlisi, 540×300 metre kare bay hakem odası, 480×300 metre kare bayan hakem odası, 400×300 ve 580×300 metre kare ölçülerinde büfe, iki adet 300×700 metre kare kulüp odası, 300×700 metre kare saha görevlisi odası, 300×700 metre kare hidrofor odası, 300×700 metre kare elektrik pano kontrol odası, seyirciler için dört adet bay ve bir adet bayan wc, çelik yapıdan oluşacak olan 300 kişilik tribün yer alacak. Çevre düzenlemesi için de 184 adet mavi selvi ağacı dikilecek. Uzuntarla Sentetik Çim Futbol Sahası ve Spor Tesisleri kendi alanında örnek olacak.

DUALARINIZ BİZİM GÜCÜMÜZ

Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman “Kartepe Belediyesi olarak Büyükşehir Belediyemiz ile birlikte koordineli bir şekilde ilçe genelinde yatırımlarımız yeni dönemde de devam etmektedir. Bismillahirrahmanirrahim diyerek başladığımız hizmet sevdamızın ilk durağında Uzuntarla Mahallemizde yapımı devam edilen Uzuntarla Sentetik Çim Futbol Sahası ve Spor Tesisleri oldu. Tesisin tamamlanması ile gençlerimiz çok daha rahat spor yapacaklardır. Güler yüzleri, samimi ve gönülden duaları ile bizleri tebrik eden tüm hemşehrilerime teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

 

 

 

 

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.