DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

MEHMET ALİ ZORER VEFAT ETTİ

MEHMET ALİ ZORER VEFAT ETTİ

Gölcük bir çınarını daha kaybetti

MEHMET ALİ ZORER VEFAT ETTİ

İlçemiz sevilen eski esnaflarından Adnan Zorer, Aydın Zorer ve Ayla Sesigüzel’in babaları, Yalgın Sesigüzel’in kayınpederi 77 yaşındaki Mehmet Ali Zorer, dün son yolculuğuna uğurlandı.

Merhum Mehmet Ali Zorer, solunum yetmezliğinden hayatını kaybetti

Gölcük bir çınarını daha kaybetmenin üzüntüsünü yaşadı. İlçemizin sevilen eski esnaflarından Aydın Zorer, Adnan Zorer ve Ayla Sesigüzel’in babaları, Yalgın Sesigüzel’in kayınpederi Mehmet Zorer, 77 yaşında hayatını kaybetti. İlçemizde oldukça sevilen ve sayılan bir isim olan Mehmet Ali Zorer, solunum yetmezliğinden hayatını kaybetti. Baba Zorer’in bu ani vefatı ailesi ve sevenleri arasında büyük bir üzüntü ile karşılandı. Mehmet Ali Zorer’in cenazesi dün öğlen namazına müteakip Dumlupınar Şehitler Camii’nde kılınan öğlen namazının ardından Bahçecik’te bulunan Aile Mezarlığı’na defnedildi.

Zorer ailesini dostları ve sevenleri yalnız bırakmadı

Dumlupınar Şehitler Camii’nde kılınan cenaze namazında Zorer ailesini sevenleri ve dostları yalnız bırakmadı. Cenaze namazına Gölcük Belediye Başkanı Av. Ali Yıldırım Sezer, MHP Gölcük İlçe Başkanı Bilal Çakır, SP eski Belediye Başkan Adayı Nihat Yıldız, Gölcük eski Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, eski Genel Koordinatör Nihat Abiş, Gölcükspor eski Genel Kaptanı Adem Ellibeş, Gölcükspor Başkanı Ahmet Şahin, KASKF Başkanı Murat Aydın ve Başkan Yardımcısı Hüseyin Bat, Harb-İş Sendikası Kocaeli Şube Başkanı Turhan Yıldız ve yönetimi ile Tersane Komutanlığı camiasından, iş, spor ve siyaset camiasından çok sayıda isim cenaze namazında Zorer ailesini yalnız bırakmadı.

btr

btr

Yeni Microsoft Office Word Belgesi

btr

btrhdr

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.