DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

Murat Demirci’den örnek davranış ASKIDA EKMEK VE ERZAK KAMPANYASI BAŞLATTI

Murat Demirci’den örnek davranış  ASKIDA EKMEK VE ERZAK KAMPANYASI BAŞLATTI

Murat Demirci’den örnek davranış

ASKIDA EKMEK VE ERZAK KAMPANYASI BAŞLATTI

31 Mart yerel seçimlerinde Kavaklı Mahallesi’nden muhtar adayı olan ve ilçemizin sevilen ismi Murat Demirci, Ramazan Ayı’nda erzak yardımı kampanyası başlattığını ve tüm yıl boyunca bu askıda ekmek ve erzak yardımı kampanyasının devam edeceğini açıkladı.

Askıda ekmek ve erzak yardımı kampanyası bir yıl boyunca deva edecek

Tüm Türkiye’de ve ilçemizde gerçekleştirilen 31 Mart yerel seçimlerinde Kavaklı Mahallesi’nden muhtar adayı olan ve ilçemizin sevilen isimlerinden Murat Demirci, erzak yardımı kampanyası başlattığını açıkladı. Yaklaşan Ramazan Ayı münasebetiyle erzak yardımı kampanyasına başladığını dile getiren Murat Demirci, bu erzak yardımı kampanyasının bir yıl boyunca devam edeceğini de açıkladı.

Demirci, “Gölcüklülerden de bu erzak kampanyası hakkında desteklerini bekliyoruz”

Demirci, Gazetemize yaptığı açıklamada şu sözleri dile getirdi: “Ramazan Ayı nedeniyle erzak yardımı kampanyası başlattım. Başlatmış olduğum bu kampanya Ramazan Ayı’ndan sonra da bir yıl boyunca devam edecek. Kavaklı Mahallesi sakinlerinden ve Gölcüklülerden de bu erzak kampanyası hakkında desteklerini bekliyoruz” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.