10189,02%1,08
39,77% -0,14
47,05% 0,04
4282,88% 0,17
6823,45% -0,43
NECATİ ÇELİK’TE EL SANATLARI SERGİSİ AÇILDI
Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi personelinin Halk Eğitim Merkezi ile ortak çalışmaları sonucunda Ahşap Boyama, Amigurimi ve nakış işleme yapılarak hazırlanan eserlerin yer aldığı yılsonu sergisi açıldı.
Kursiyerlerin yaptığı büyük beğeni toplayan el emeği ve göz nuru eserler Hastanenin Toplantı Salonu’nda sergilendi.
Çalışanlarımızın Halk Eğitim Öğretmenleriyle yaptığı ürünleri sergiye dönüştürdük
Serginin açılışına, Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi Başhekimi Op. Dr. Yüksel Pehlevan, hastane idarecileri ve çalışanlar katıldı.
Açılış töreninde konuşan Başhekim Op. Dr. Pehlevan, çalışmada emeği geçenlere teşekkür etti. Pehlevan, “Çalışanlarımızın Halk Eğitim Öğretmenleriyle yaptığı ürünleri sergiye dönüştürdük. Çalışanlarımız bu tür sosyal etkinliklerle günün getirdiği yorgunluk ve streslerini atıyor. Ayrıca bizlere destek veren Halk Eğitim Merkezimize ve öğretmenlerimize çok teşekkür ediyorum” dedi.