DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

Okullar Arası Kros Yarışı Yapıldı

Okullar Arası Kros Yarışı Yapıldı

Okullar Arası Kros Yarışı Yapıldı

Gölcük’te Öğrenci Olmak projesi kapsamında ilk ve orta okul öğrencileri arasında  23 Nisan Ulusal Egemenlik Kupası Okul Sporları  Kros yarışması ve ödül töreni  yapıldı.

Öğrenciler kıyasıya yarıştı

2018-2019 Eğitim Öğretim yılı Gölcük’te Öğrenci Olmak projesi kapsamında Gölcük Belediyesi, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü işbirliğinde düzenlenen İlkokullar ve Ortaokullar arası 23 Nisan Ulusal Egemenlik Koşusu ödül töreni İpek Yolu Bulvarı üzerinde yapıldı. 22 okul 176 öğrencinin 6 kategoride yarıştığı koşuda öğrenciler kıyasıya yarıştı.

22 okul 176 öğrenci 6 kategoride yarıştı

Yarışmaya Gölcük Belediye Başkanı Av. Ali Yıldırım Sezer,Gölcük İlçe Milli EğitimMüdürü Ercan Gülsuyu, Gençlik Hizmetleri İlçe Spor Müdürü Hasan Ceyhan, Gençlik Merkezi Müdürü İsmet Ormancıoğlu, okul müdürleri, öğretmenler, veliler ve öğrenciler katıldı. Toplam 176 öğrenci katıldığı yarışta öğrenciler 6 kategoride yarıştı.

Ödül töreni öncesi konuşma yapan Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, “Ulusal ve Milli bayramlarımız bizler için çok önemli. Bu bayramların içerisinde Cumhuriyet Bayramımız ve beraberinde 23 Nisan 1920, sadece Cumhuriyet tarihi açısından değil bütün Türk tarihi açısından çok önemli bir tarihtir. Hâkimiyetin millete ait olması ve Egemenliğin millete ait olması 23 Nisan 1920 yılında açılan millet meclisi ile olmuştur. Bu bizim açımızdan, sizin gelecekte yetişkinler açısından asla unutmamanız gerek bir konu. Egemenlik Millete ait yani sizlere ait. Bununda başlangıç tarihi olan 23 Nisan 1920 tarihini hiç bir zaman unutmuyorsunuz. Bugün yaptığımız etkinliğin sebebi de bu. Bu vesileyle 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramınızı kutluyor, katılımınızdan dolayı hepinize teşekkür ediyorum” dedi.

Öğrencilerden dereceye girenlere madalya verildi. Dereceye giren öğrenciler.

Yıldız Kızlar kategorisi

Feyza Şahiner Gölcük Ortaokulu

  1. Rana YükselenHalıdere Ortaokulu
  2. Seher Asiye AksoyHamidiye Ortaokulu
  3. Buse ÇetinKocatepe Ortaokulu

Yıldız Erkekler kategorisi

  1. Buğra TanHalıdere Ortaokulu
  2. Yiğit Azat AkıcıKocatepe Ortaokulu
  3. Taha HoyurAtatürk Ortaokulu
  4. Ömer Faruk ÇevikMehmet Akif Ortaokulu

 Küçük kızlar kategorisi

  1. Cemre AlbayrakYazlık Tabosan Ortaokulu
  2. Eylül AlbayrakYazlık Tabosan Ortaokulu
  3. Cemre TanHalıdere Ortaokulu

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.