DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C
Reklam

Piri Reis İlkokulu’nun Minik Kalpler C Sınıfı harika gösteriye imza attı 23 NİSAN ÇOCUK BAYRAMI KUTLU OLSUN

Piri Reis İlkokulu’nun Minik Kalpler C Sınıfı harika gösteriye imza attı  23 NİSAN ÇOCUK BAYRAMI KUTLU OLSUN

Piri Reis İlkokulu’nun Minik Kalpler C Sınıfı harika gösteriye imza attı

23 NİSAN ÇOCUK BAYRAMI KUTLU OLSUN

Piri Reis İlkokulu’nun Minik Kalpler C Sınıfı, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı münasebetiyle coşkulu bir gösteri gerçekleştirdiler. Minik Kalpler C Sınıfı’nın göstermiş olduğu gösteri davetlilerden tam not aldı.

Minik öğrenciler, davetlilerden tam not aldılar

İlçemizin köklü okullarından biri olan Piri Reis İlkokulu’nun Minik Kalpler C Sınıfı’nın öğrencileri, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle okulun bahçesinde müthiş bir gösteriye imza attılar. Dans Öğretmenleri Feyzan Mıhlandız tarafından bu güzel gösteri için hazırlanan Minik Kalpler C Sınıfı davetlilerden tam not aldılar.

Yılgın, “23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlu olsun”

Minik Kalpler C Sınıfı Öğretmeni Özlem Güler Yılgın öğrencilerinin gerçekleştirdiği gösteri sonrası duygu ve düşüncelerini şu şekilde dile getirdi: “Dans öğretmenimiz Feyzan Mıhlandız ile birlikte öğrenciler 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’na sıkı bir şekilde çalıştılar. Öğrencilerimizin bugün gerçekleştirmiş oldukları bu gösteri gerçekten çok güzel oldu ve gelen davetliler tarafından büyük bir beğeni topladı. Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün tüm dünya çocuklarına armağan ettiği 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlu olsun” diyerek açıklamasını sonlandırdı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.