DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

Polis Teşkilatı’nın Kuruluşunun 174. Yılı HUZURUN TEMİNATI

Polis Teşkilatı’nın Kuruluşunun 174. Yılı  HUZURUN TEMİNATI

Polis Teşkilatı’nın Kuruluşunun 174. Yılı

HUZURUN TEMİNATI

Yarın 10 Nisan Polis Teşkilatının kuruluşunun 174. Yıldönümü. Gece gündüz demeden vatandaşların can güvenliğini sağlayan Polis Teşkilatı’nın 174. Yıldönümü kutlu olsun. Türk Milleti kahraman evlatlarını her zaman olduğu gibi sahiplenmeye ve sevmeye devam edecek. Emniyet Teşkilatının bu anlamlı günü münasebetiyle Gölcük Belediye Başkanı Av. Ali Yıldırım Sezer, anlamlı bir mesaj yayınladı.

Sezer, “Demokrasisi ve ekonomisi güçlü bir Türkiye’de Emniyet Teşkilatımız da güçlü olacaktır”

Gölcük Belediye Başkanı Av. Ali Yıldırım Sezer Polis Teşkilatı Kuruluşu’nun 174. Yıldönümü münasebetiyle kutlama mesajı yayınladı. Başkan Sezer, mesajında şunları belirtti: “Türkiye Cumhuriyeti devletimizin ülkesi ve milletiyle bölünmez bütünlüğünü halkımızın can ve mal güvenliğini sağlamak, huzur ve asayişi temin etmek, suç işlemesini önlemek, suçluları adalete teslim etmek gibi önemli görevleri başarıyla yerine getiren Polis Teşkilatımızla gurur duymaktayız. Gücünü halktan ve kanunlardan alan Türk polisi, görevini her zaman fedakârca yapmış, gerektiğinde canını hiçe sayarak ulvi görevlerini yerine getirmiş, toplumumuzun güvenini ve takdirini kazanmıştır. Gecesini gündüzüne katarak 24 saat toplumumuzun huzur ve güveni için çalışan ve adeta sabır, vefa, feda ve metanet mesleğine sahip polislerimize, halkımız da her zaman destek olmuş, onlara minnettar kalmıştır. Yürütülen kamu hizmetleri içinde en zor, en streslisi olan bu meslekte sadece polisimizin değil, ailelerinin de fedakarlık yaptığı bir gerçektir. Demokrasisi ve ekonomisi güçlü bir Türkiye’de Emniyet Teşkilatımız da güçlü olacaktır. Polis Haftası’nı bu duygu ve düşüncelerle kutluyor, bu vesileyle, görevlerini kahramanca yerine getirirken şehit olan polislerimizi rahmetle anıyor, görevleri başındaki tüm polislerimize ve değerli ailelerine saygı ve selamlarımı sunuyorum” dedi.

Şehitlerimizi rahmetle anıyoruz

Bizde Gazetemiz olarak bu uğurda canını yitiren şehitlerimizi de rahmetle anıyor, yakınlarının acılarını paylaşıyoruz. Bu duygu ve düşüncelerle, bir kez daha tüm emniyet mensuplarının 174. üncü yıldönümünü kutluyor, ülkemizin ve İlçemizin her köşesinde görevi başında bulunan, teşkilatımızın her kademesinde ki fedakâr ve cefakâr mensuplarımızı takdirle selamlıyor, aile fertleri ile birlikte sağlıklar, mutluluklar ve başarılar diliyoruz.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.