DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

Sanat Cafe’ye Gölcüklü bayanlardan yoğun ilgi

Sanat Cafe’ye Gölcüklü bayanlardan yoğun ilgi

Sanat Cafe’ye Gölcüklü bayanlardan yoğun ilgi

Gölcük Belediyesi tarafından 2007 yılında hayata geçen ve Kent Konseyi Kadın Meclisi Üyesi bayanların haftalık periyotlar halinde çalıştığı Sanat Cafe Gölcüklü bayanlardan yoğun ilgi görüyor.

Kendi paralarını kazanmanın mutluluğunu yaşıyor

İlçemizde Gölcük Belediyesi Sanat Galerisi’nin alt katında bulunan Sanat Cafe’de görev yapan bayanlar hayatlarından oldukça memnun. Açıldığı günden beri Gölcüklü bayanlardan yoğun ilgi gören ve her geçen gün müşteri potansiyelini genişleten Sanat Cafe’de, Gölcük Belediyesi’nin desteği ile iş hayatına atılan ve kendi ürettiği ürünleri satan bayanlar para kazanmanın mutluluğunu yaşıyor.

3 kişilik gruplar halinde 1 hafta görev yapıyorlar

Gölcük Belediyesi’nin 2007 yılında Gölcük’ümüze kazandırdığı ve özellikle ev hanımlarımıza yönelik çok güzel bir proje olan Sanat Cafe’de görev yapan bayanlar durumlarından çok memnun olduklarını dile getirdiler. 3 kişilik gruplar halinde 1 hafta görev yapan bayanlar sırayla görev alıyorlar. Görev sürelerinde kendi sermayeleri ile kendi ürettiği ürünlerini satan ev hanımları gün sonunda kazandıkları parayı kendi aralarında bölüşüyorlar. Bu sayede ev ekonomisine katkıda bulunmanın mutluluğunu yaşıyorlar.

Turan, “Gölcüklü bayanlar burayı artık benimsedi ve evleri gibi görüyorlar”

Her hafta 3 kişilik gruplar halinde çalışan bayanlardan bu hafta Sanat Cafe’de bu hafta Emine Turan, Fatma Morgül ve Birsen Köse görev aldı. Fakat Birsen Köse rahatsızlığından dolayı görev alamayınca yerine başka gruptan Betül Yıldız yardım etti. Gölcüklü bayanlardan çok güzel bir ilgi gördüklerini ifade eden Emine Turan yaptığı açıklamada, “Ben 3 yıldır Kent Konseyi Kadın  Meclisi üyesiyim ve Sanat Cafe’de görev alıyorum. Sanat Cafe’de çalışmaktan çok  mutluyum. Burada çok güzel bir atmosfer var.  Gölcüklü bayanlar burayı artık benimsedi ve evleri gibi görüyorlar.  Ürünlerimiz günlük ve ev yapımı olduğu için hanımlar günlerini bile artık burada yapmaya başladılar. Gün yapacak olan bayanlar o gün için hazırlanacak olan yiyecekleri bize bıraktıkları gibi kendileri de özel sipariş verebiliyorlar. Hatta günlerini burada yapmayıp evlerinde yapacak bayanlar bile bize sipariş veriyorlar. Sanat Cafe o kadar benimsendi ki  İzmit’ten bile gelen müşterimiz var. Buda bizi çok mutlu ediyor” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.