DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

TEMA Vakfı, “Umut Yeşerten Şarkılar” özel yayınına KOCAELİ VE GÖLCÜK’TEN YOĞUN KATILIM

TEMA Vakfı, “Umut Yeşerten Şarkılar” özel yayınına  KOCAELİ VE GÖLCÜK’TEN YOĞUN KATILIM

TEMA Vakfı, “Umut Yeşerten Şarkılar” özel yayınına

KOCAELİ VE GÖLCÜK’TEN YOĞUN KATILIM

TEMA Vakfı’nın 28 Nisan Pazar akşamı saat 22.00’de NTV’de gerçekleşen özel yayınına Kocaeli TEMA Vakfı’nda tam destek geldi.  Ünlü sanatçılar Sezen Aksu şarkılarıyla çocuklar ve doğa için gönüllü olarak sahneye çıktığı programda Kocaeli TEMA Vakfı İl Temsilcisi Nermin Tol başkanlığında 45 kişi bu etkinliğe katıldı.

Tüm şarkılar ‘çocuklar’ ve ‘doğa’ için söylendi

27 yıldır toprak odaklı çalışmalarının yanı sıra başta çocuklar olmak üzere toplumun tüm kesimlerine doğa eğitimleri veren TEMA Vakfı, “Umut Yeşerten Şarkılar” özel yayınında ünlü sanatçıları bir araya getirdi. Sezen Aksu’nun destekleriyle 28 Nisan Pazar akşamı saat 22.00’de gerçekleşen özel yayın NTV’den canlı yayınlandı ve tüm şarkılar ‘çocuklar’ ve ‘doğa’ için söylendi.

60 bin çocuk için bağış çağrısı yapıldı

Bugüne kadar 3 milyondan fazla çocuğa doğa eğitimleriyle ulaşan TEMA Vakfı, Milli Eğitim Bakanlığı ile yapılan işbirliği kapsamında her yıl okul öncesinden lise eğitimine kadar her yaştan yüz binden fazla çocuğun katılımıyla ücretsiz doğa eğitimleri gerçekleştiriyor. 28 Nisan Pazar akşamı gerçekleşen Yayın öncesi ve sırasında gerçekleştirilen kampanyayla 60 bin çocuğun daha TEMA Vakfı’nın doğa eğitimlerinden faydalanması için bağış çağrısı yapıldı. Bu güzel organizasyona Kocaeli TEMA Vakfı’ndan 45 kişilik bir grup katılım sağladı.

Tol, “Çocuklar tanırsa sever, severse korur”

60 Bin çocuğun doğa eğitimi almasına katkı sağlandığı ve 81 ilin tek yürek çocuklarımız için bir araya  geldiği “ Umut Yeşerten Şarkılar” özel yayınına katılım sağlayan Kocaeli TEMA Vakfı İl Temsilcisi Nermin Tol gece hakkında yaptığı açıklamada, “ Türkiye çöl olmasın sloganı ile 27 yıl önce çıktığımız bu yolda bugün 60 Bin çocuğumuzu da doğa eğitimi almasına katlı sağlamak için Kocaeli TEMA Vakfı olarak katılım sağladık. Çok güzel bir etkinlik oldu. Doğa eğitimi alan çocuklarımız artık yanından geçtikleri bir ağacı daha da yakından tanıyacak. Bir canlının yaşamına tanık olacaklar.  Çocuklar tanırsa sever, severse korur” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.