DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

Terzioğlu Spor Kulübü’nün başarılı sporcuları, AVRUPA VE DÜNYA ŞAMPİYONASI’NA GİDİYOR

Terzioğlu Spor Kulübü’nün başarılı sporcuları,  AVRUPA VE DÜNYA ŞAMPİYONASI’NA GİDİYOR

Terzioğlu Spor Kulübü’nün başarılı sporcuları,

AVRUPA VE DÜNYA ŞAMPİYONASI’NA GİDİYOR

İlçemizin başarılı spor kulüplerinden Terzioğlu Spor Kulübü’nden Muhammer Can Şahin ve Seyit Ali Civan, Muay Thai Avrupa ve Dünya Şampiyonası’na gitmeye hak kazandılar.

Sporcular, ülkelerini en iyi şekilde temsil edeceklerini dile getirdiler

Başkanlığını İsmet Çık’ın yaptığı ve Antrenörlerinin Fikret Terzioğlu ve Ruşen Ali Terzioğlu’nun yaptığı Terzioğlu Spor Kulübü büyük bir başarıya imza attı. Muay Thai dalında Avrupa ve Dünya Şampiyonası’na gitmeye hak kazanan Muhammer Can Şahin ve Seyit Ali Civan ülkelerini en iyi şekilde temsil edeceklerini dile getirdiler.

Başarılı sporcular çok mutlu

Bitlis’te 19-21 Nisan tarihlerinde düzenlenen Milli Takım seçmelerini kazanan Muhammer Can Şahin 86 kiloda, Seyit Ali Civan 81 kiloda Avrupa ve Dünya Şampiyonası’na gitmeye hak kazandılar. Başarılı sporcular Muhammer Can Şahin ve Seyit Ali Civan Milli Takım seçmelerini kazandıkları için çok mutlu olduklarını dile getirirlerken, Spor Kulübü Başkanı İsmet Çık’a, Antrenörleri Fikret Terzioğlu ve Ruşen Ali Terzioğlu’na ve emeği geçen herkese teşekkürlerini iletti.

Çık, “Muay Thai dalında yarışacak olan sporcularımız gerçekten çok başarılı”

Terzioğlu Spor Kulübü Başkanı İsmet Çık konu ile ilgili yaptığı açıklamada şu sözleri dile getirdi: “Spor Kulübümüzün başarılı sporcularından Muhammer Can Şahin ve Seyit Ali Civan Milli Takım seçmelerini kazanarak Avrupa ve Dünya Şampiyonası’na gitmeye hak kazanmışlardır. Muay Thai dalında yarışacak olan sporcularımız gerçekten çok başarılı. Kendilerine çıkmış oldukları bu yolda başarılar diliyorum. Antrenörlerimiz Fikret Terzioğlu ve Ruşen Ali Terzioğlu’na sporcularımızı bu denli güzel yetiştirdikleri için ayrıca teşekkür ediyorum” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.