• BIST 100

    9938,07%2,28
  • DOLAR

    32,46% -0,07
  • EURO

    34,72% -0,69
  • GRAM ALTIN

    2439,90% 0,16
  • Ç. ALTIN

    3999,24% 0,19

Türk Harb- İş Sendikası Kocaeli Şubesi olağan kongresini gerçekleştirdi TURHAN YILDIZ BİR DÖNEM DAHA BAŞKAN

Genel 6.04.2019 19:08:19 0
Türk Harb- İş Sendikası Kocaeli Şubesi olağan kongresini gerçekleştirdi  TURHAN YILDIZ BİR DÖNEM DAHA BAŞKAN

Türk Harb- İş Sendikası Kocaeli Şubesi olağan kongresini gerçekleştirdi

TURHAN YILDIZ BİR DÖNEM DAHA BAŞKAN

Türk Harb-İş Sendikası Kocaeli Şubesi 16. Olağan Genel Kurulu’nu bugün Gölcük Kongre Sarayı’nda gerçekleştirdi. Mevcut Başkan Turhan Yıldız ve Özgür Satı’nın aday olduğu kongrede 105 oyalan mevcut Başkan Turhan Yıldız bir dönem daha başkan seçilen taraf oldu.

Mehteran takımı eşliğinde geldiler

Sabahın erken saatlerinde başlayan Kongre’ye Türk Harb-İş Sendikası Kocaeli Şubesi Başkan ve yöneticileri Mehter takımı eşliğinde Gölcük Belediyesi Kongre Sarayı’na geldiler. Türk Harb-İş Sendikası Kocaeli Şubesinin Olağan Genel Kurul yarışında mevcut Başkan Turhan Yıldız ve yönetim ile birlikte giderken rakibi Özgür Satı liste hazırlayarak seçime girdi.

Katılım oldukça yoğun oldu

Kongreye, Gölcük Belediye Başkanı Av.Ali Yıldırım Sezer, Kaymakamlık Yazı İşleri Müdürü Lütfü Yılmaz, Türk Harb-İş Sendikası Genel Başkanı Bayram Bozal, Genel Merkez Mali Sekreteri Haldun Kurubacak, Güvenlik Şube Başkanı Mustafa Dere, AK Parti Gölcük İlçe Başkanı Çetin Seymen, MHP İlçe Başkanı Bilal Çakır, İYİ Parti İlçe Başkanı İsmail Aynacı, CHP Belediye Meclis Üyesi Özgür Yılmaz,  Ankara Başkent Şube Başkanı Alaattin Soydan, Kayseri Şube Başkanı Özgür Özsoy, Adana Şube Başkanı Erdal Akalın, Sakarya Şube Başkanı Yaşar Yavuz, Türk-İş 1. Bölge İl Temsilcisi Adnan Uysal, Türk Metal Sendikası Kocaeli Şube Başkanı Yakup Yıldız, Türk Metal Gölcük Şube Başkanı Mehmet Şener,  Gölcük Esnaf veSanatkalar Odası  Başkanı Necmi Kocaman, Esnaf Kefalet Kredi Kooperatifi Başkanı Musa Mısırlıoğu, Gölcük Emekliler Derneği Başkanı Ali Osman Kılıç ile çok sayıda Harb-İş Delegesi ve davetli katıldı.

 

Divan Başkanlığına Genel Mali Sekreter Haldun Kurubacak getirildi

Kongrede yönetim tarafından verilen dilekçe ile Divan önerisinde Divan Başkanlığına Genel Mali Sekreter Haldun Kurubacak, Güvenlik Şube Başkanı Mustafa Dere, Kayseri Şube Başkanı Özgür Özsoy, Adana Şube Başkanı Erdal Akalın, Ankara Başkent Şube Başkanı Alaattin Soydan, Sakarya Şube Başkanı Yaşar Yavuz oy birliği ile getirildiler.

Bozal, “Kıdem tazminatımız kırmızı çizgimizdir”

Divan kurulunun seçilmesinin ardından bir dakikalık saygı duruşunda bulunuldu ve ardından İstiklal Marşı’mız okundu. Sonrasında ilk konuşmayı yapan Türk Harb-İş Sendikası Genel Başkanı Bayram Bozal, “Türk Harb-İş Sendikası’nın kuruluşundan bugüne kadar ahirete göç edenlere Allah’tan rahmet, hayatta olanlara sağlık ve sıhhat diliyorum. Ülkemizi ele geçirmeye çalışanlara karşı elinde bayrak ile toprağa düşmüş tüm şehitlerimize, vatanımızı koruma için şehit düşen asker ve vatandaşlarımıza, işleri başında hayata veda eden tüm şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyorum. Yapacağınız kongrenin Türk Harb-İş Sendikası’na ışık tutmasını diliyorum. Ufak tefek sıkıntılar olmasına rağmen ülkemiz halkı sandığa giderek yerel seçimlerde iradesini belirtti. Yerel seçimlerin hayırlı olmasını diliyorum. Şu anda ülkemizin önünde bekleyen en büyük sorunlardan bir tanesi, yaklaşık dört milyon işsiz gencimizin işsiz olması. Ümit ediyoruz ki bir an önce ülkemizi idare edenler bu sorunu çözer. Şu yanlıştan dönülmesi lazım: Seka’nın kapatılmasına bağlı olarak basının nasıl zorda kaldığını herkes gördü. Kamuda bu dönem toplu iş sözleşme dönemi var. 185 bin kişi bu sözleşmeyi bekliyor. Biz iki dönemdir Türk-İş’in genel kurulunda delegeler, kıdem tazminatımız kırmızı çizgimizdir diyerek genel kurula bunu onaylattılar. Sakın ola ki kıdem tazminatının sağıyla soluyla oynamayın. Ülke insanı mazlumdur, her zaman seçtiği insanların arkasında durmuştur ama kıdem tazminatında asla durmayacak, ne gerekiyorsa yapacaktır” dedi.

“Bizim asıl görevimiz, görevini yaptığımız kuvvetlerin faaliyetlerini en üst seviyede hazır tutmaktır”

Bozal sözlerinin devamında, “Siyasi iktidarın en güzel yaptığı iş, işsizlik fonundaki parayı sahibine değil başkalarına vermek. Sermayeye para vererek bunu çözemeyiz. Tanzim satışlar kuruldu, kime ne getirdi? Tarım politikamız nerde? Her dönem milli eğitimde sıkıntı yaşanıyor. Politikasızlıktan sonra patlıcan, patates operasyonu yiyoruz. Yaklaşık 3,5 aydır 1. Ana Bakım Fabrika Müdürlüğü’nde büyük bir sıkıntımız var. 25 yıllığına bu fabrikamızın özelleştirme idaresine işletme hakkının devredilmesi durumu var. İktidar sıkıntı yok diyor. Bugüne kadar buna benzer devir işlemlerinde işçilerin ne kadar sıkıntı yaşadığını bilenlerdeniz. Bu fabrikada başta sayın başkanımız olmak üzere temsilci arkadaş ve üyelerimize teşekkür ediyorum. Gölcük de onları yalnız bırakmadı. Bizim asıl görevimiz, görevini yaptığımız kuvvetlerin faaliyetlerini en üst seviyede hazır tutmaktır. Bugün dünyada en iyi ordu bizde diyoruz. İçindeki hainler temizlendikçe çok daha güçlü bir ordumuz var. Operasyon bölgesi veya karakollar olsun, şu anda helikopterle inilen yerlerde bizim işçi kardeşlerimiz var. Orada günlerce askerle koğuşta beraber yatıyorlar. Bu insanlar oraya piknik yapmaya gitmiyor. Arızalanan ne ise arkadaşlarımız tamir etmek için orada bulunuyor. Döndüklerinde fazla mesaisi yok. Yeter ki bölücü terör örgütü bir askerimize zarar veremesin. Bizim tek derdimiz bu”.

“Altay tankının en iyisine bu ülke insanının ihtiyacı var”

Bozal, “Her tarafımız düşmanla dolu. Gemilerimiz, denizaltılarımız rahat bir şekilde yüzüyorsa buradaki kahramanlarımız sayesinde yüzüyor ama bir teşekkür yok. Bizim kahramanlarımız 24 saat boyunca radarı faal tutuyorlar. Bu insanlar sizden bir şey istemiyor. Üyelerimizin gönlünden geçen şu: Altay tankının en iyisine bu ülke insanının ihtiyacı var. Biz Alman devletinin ağzının kokusunu çekmeyelim. Bugün Almanya’dan, Güney Kore’den 9,5 milyon dolara alınan obüsleri kardeşlerimiz 4,5 milyon dolara mal ediyor. Obüs tank değil ama arkadaşlarımız, obüse otomatik mühimmat yükleyen araç da yaptılar. Burada her türlü tankın bakım onarım işini yapan kişiler varken niye macera arıyorsunuz? Milli Savunma Bakanlığı işçileri olarak siz yapın diye neden denmiyor? Askeri tersanelerin bağlı bulunduğu bir şirket var. ASFAT, yerlinin yerlisi bir şirket. Sermayesi hazinenin. Kamu ihale kanununa da tabi değil. Böyle bir şirket varken neden başka macera arama peşindesiniz? Yüzde 99 inancım budur ki bu konular, düzgün bir şekilde anlatılmıyor. Bundan ötürü sorun yaşanıyor. Bu kadar anlatımdan sonra inanıyoruz ki ASFAT üzerine dönüp kendi içimizde kalmasına olanak sunacaklar diye düşünüyorum”.

“ Geldiğimizden bu zamana kadar 3 kez toplu sözleşme yaptık”

“Yaklaşık 15 bin kişinin desteğiyle Sakarya’da miting yaptık. Üyelerimizin eşlerini, çocuklarını alarak kahvaltı yaptık. İnsanlar, o günden bu yana ne yaşamışlar, hepsini anlattılar. Geldiğimizden bu zamana kadar 3 kez toplu sözleşme yaptık. 1999’dan 2013 yılına kadar verimli teşvik primini yüzde 10 alıyorlardı, 15’e çıkardık. İşçide amir olmanın önü açıldı. 2 derece verilmesi konusu var. Senelik izne çıkıyoruz ama yüzde 15 oranında verimli teşvik primi kesiliyor. Kısa çalışma primimiz var, bunu atölye primi olarak yazalım demiştik ama çok bilenler kabul etmedi. Bu dönem bunun üzerinde durulması lazım. Sıkıntılar var ama inşallah çözülecek. Çok önemli işlere imza atıldı. Bu da sizin sayenizde oluyor. İnşallah yaptığımız sözleşmede artılarla kalkan bir ekip diliyorum. Eylül ayında genel merkez genel kurulunda aday olmayacağımı açıklamıştım. Haklarınızı helal edin, ben tüm haklarımı helal ediyorum. Hepinizi saygı ve sevgi ile selamlıyorum” dedi.

Sezer, “Gölcük için Tersanenin önemi yadsınamaz”

Daha Gölcük Belediye Başkanı Av. Ali Yıldırım Sezer söz aldı Sezer katılımcıları selamladıktan sonra  konuşmasında “ Gölcük’ün kurulmasında en büyük etken Gölcük Donanması ve Tersanesidir. Bende donanmanı ekmeği ile büyüyen bir kardeşiniz olarak aranızda bulunmaktan büyük bir memnuniyet duyuyorum. Babam Gölcük Tersanesi  51 elektrik fabrikasında emekli bir işçi.  Kendisini rahmetle anıyorum. Biz seçim çalışmalarımız sırasında şunu da gördük, siz gerçekten büyük ve güçlü bir ailesiniz. Gölcük için Tersanenin önemi yadsınamaz. Savunma sanayi açısından Gölcük ve denizcilik çok önemli. Bu vesileyle Türk Harb-İş Sendikası Kocaeli Şubesinin 16. Olağan Genel Kurulunun hayırlar getirmesini diliyorum” dedi.

U-17 takımına başarılar dilediler

 

Kocaeli U-17 Amatör Liginde play-off grubunda şampiyon olarak, ilimizi Türkiye 1. Kademe Maçlarında Sakarya Grubu’nda temsil eden Harb-İşspor U-17 takımı, Sakarya’ya hareketinden önce, kongrenin ypıldığı Kongre sarayı’na gelerek, protokol ve davetlilere tanıtıldı. Genel Başkan Bayram Bozal ve Harbişspor Kulüp Başkanı Selami Bulut, toplu fotoğtaf çekinin ardından, oyuncuları tek tek tebrik edip başarılar dilerek Sakarya’ya uğurladılar.

 

Yıldız, “Çalışanların haklarını korumak bizlerin görevidir”

Sezer’in konuşmasından sonra Türk Harb-İş Kocaeli Şube Başkanı Turhan Yıldız söz aldı Yıldız konuşmasında şunları dile getirdi “Sayın divan sayın genel başkanım ve tüm katılımcılar her birinize katılımlarınızdan dolayı teşekkür ediyorum.Tezgahları başında iş kazası geçiren işçi arkadaşlarımızı acil şifalar diliyorum. Kongreler geçmişin mazisidir, geleceğin tesis edildiği yerlerdir. Türkiye’de sendikamızın kattettiği mesafe çalışma hayatımız iş barışı ve iş uygunluğunda neler kattığına bir bakmamız lazım. Türkiye’de krizlerden çıkış için 1980’lerden itibaren emeğin kazanılması karşı ciddi saldırılar başlamıştır. İşçilerin temel ana yasaları vardır. Çalışanların temel hakları başında çalışmak ve özgürlük gelmektedir. Sosyal devlet birey sosyal bir hak olarak almıştır. Ana yasamızda devlet niteliği sosyal hukuk niteliğinde sosyal devletin amacı herkese insana yanaşan askeri bir yaşam düzeyi sağlamaktadır. Anayasamızın 49. Maddesinde çalışma herkesin hakkı ve ödevidir. Devlet çalışanların haklarını korumak çalışmayı desteklemek, işsizliği önlemektir ve bunun için de önlem alır. Çalışanların haklarını korumak bizlerin görevidir. Sadece üye yapmakta mıdır bizler bunun için özveri ile çalışıyoruz. İş yerlerimize sahip çıkıyoruz. Vatan hainlerine ve düşmanlarına geçit vermiyoruz. Biz bunları yaparken sendikamızın bulunduğu iş kolun olan savunma güvenlikte durum giderek farklı bir boyut kazanmakta , savunmada yerlilik artarken özelleştirmede önünün açılması mevcut imkan insan gücünün farklı kullanılmayı biz kamu işçilerinin ülke savunmasının görülmeyen kahramanlarını tedirgin etmektedir.  Son üç aydır yaşadığımız Arifiye’de 1 ana bakım fabrika müdürlüğünün 25 yıllığına devriyle ilgili bir gecede ansızın cumhurbaşkanlığı kararnamesi ile çıkan ve biz çalışan derinden üzen daha ihalesi bile yapılamayan iş yerinin Katar ve Demirci veriliyor olması. Çelişkiyi bir türlü anlayamıyoruz. İhalesi yapılacak olan bu fabrikanın içerisindeki 4.200 metre kare alan şimdiden BMC firmasına 18 aylığına bedelsiz verilmesine bir anlam veremiyoruz. İhalesi yapılacak olan bu fabrikanın fabrika içerisinde 2 büyük atölyeyi 24 aylığına aynı firmaya bedelsiz verildiğine yine anlam veremiyoruz. Bu yapılanlar gün gibi belliyken özelleştirme değil demenin bir anlamı yoktur. Bugün burada yaptığımız 16 Olağan genel Kurulumuzun tüm işçilerimize delegelerimize hayırlar getirmesini temenni ediyorum” diyerek sözlerine son verdi.

Uyar, “Türk-İş Sendikası olarak Harb-İş Sendikasının attığı her adımda yanındayız”

Yıldız’ın konuşmasından sonra Türk-İş Marmara 1. Bölge Başkanı Adnan Uyar söz aldı Adnan Uyar konuşmasında şunları dile getirdi Uyar “Türk-İş Sendikası olarak Harb-İş Sendikasının attığı her adımda yanındayız ve yanında olmaya devam edeceğiz. Öncelikle ülkemizin içinden geçtiği bu zorlu süreçte hepimiz el ele olup bu zorlu süreci atlatacağız. Bunu el ele yapabiliriz anca. Çanakkale’yi birlikte yaşayan bu millet, Kıbrıs’ta beraber hareket eden bu millet, 15 Temmuz’da bu ülkenin kalkınmasına büyümesine güçlenmesine karşı çıkan ve bu ülkenin asla güçlenmesini istemeyen ülkelere karşı yurt içindeki iş birlikçi biz Türk-İş ailesi olarak asla birinci önceliğimiz.  Bu ülkenin bölünmez bütünlüğünü istiklalli ikbali ve bayrağından toprağından bir zerre taviz vermeden yaşayacağımızı yaşatacağımızı her zaman söylüyorum, söylemeye de devam edeceğiz. Bu çizgimizi asla tek etmeyeceğiz, edebilecek bir çizgi değildir. Ancak 15 Temmuz akşamı Perşembe pazarı meydanında söylediğimiz gibi biz bu kürsülerden emek adına söylenmesi gereken neyse dün ne söylediysek bugün ne söylüyorsak yarında bunun söylemeye devam edeceğiz. Siyaset yapmıyoruz bu çizgi terk edilemez çizgidir. Bugün burada düzenlenen Türk Harb-İş Sendikası Kocaeli Şubesinin 16. Olağan genel kurulu için bulunduk ve kongrelerinin hayırlı olmasını diliyorum” diyerek sözlerine son verdi.

Satı’nın konuşmasına Başkan Yıldız ve Mali Sekreter Nusret Subaşı cevap verdiler

Adnan Uyar’ın konuşmasından sonra ise divana bir başka liste çıkarken diğer liste Başkanı Özgür Satı söz aldı ve yaptığı konuşan Satı Harb-İş yöneticilerine karşı eleştirilerde bulunmasının sonrası Satı’nın konuşmasına Başkan Yıldız ve Mali Sekreter Nusret Subaşı cevap verdiler . Konuşmaların ardından oylamaya geçilmek üzere Gölcük İlçe Seçim kuruluna teslim edildi ve oy kullanma başladı. Türk Harb-İş Olağan Kongresin konuşmalarının ardından Türk Harb-İş Kocaeli Şube Başkanı Turhan Yıldız, Genel Başkan Bayram Bozal ve Genel Mali Sekreter Haldun Kurubacak’a günün anısına saat takdim etti daha sonra Delegelere ve misafirler öğlen yemeği ikramında bulundular.

Mevcut Başkan Turhan Yıldız 105 oy aldı

Saat 17:00 itibariyle sona eren oy kullanma işleminin ardından oylar sayılmaya başlandı. 133 Delege’nin bulunduğu kongrede 130 oy kullanıldı. 1 geçersiz oyun ve 1 boş oyun çıktığı sayımlarda Mevcut Başkan Turhan Yıldız 105 oy alırken kongrede ikinci aday olan Özgür Satı 23 oy alabildi.

Turan Yıldız’ın listesi

Başkan Turhan Yıldız, Başkan Yardımcısı Remzi Köstence, İdari Sekreter Korkut Gökbayrak, Mali Sekreter Nusret Subaşı, Eğitim Sekreteri ve Teşkilatlandırma Sekreteri Selami Bulut.

Özgür Satı’nın listesi

Başkan Özgür Satı, Şube İkinci Başkan Melih Sülün, İdari Sekreter Bülent Doğan, Şube Mali Sekreteri Hürol Bulut, Şube Eğitim ve Teşkilatlandırma Sekreteri Mehmet Emrah Yıldırım.


Gölcük ADSM’de 23 Nisan kutlaması

Bağımsız Türkiye Partisi Kocaeli Gençlik Kolları 23 NİSAN ETKİNLİĞİ DÜZENLEDİ

Ay, ‘23 Nisan Atamızdan Bize En Büyük Armağandır’

Kocaelispor Ümraniyespor’a 1-0 mağlup oldu

Karting Sezonuna Coşkulu Açılış 

23 Nisan Çocuklarla Güzel

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Kutlu Olsun ÇOCUKLARIMIZ GURURUMUZDUR

İHH İnsani Yardım Vakfı Gölcük Temsilcisi Ahmet Bilgin ÖZGÜRLÜK FİLOSU İLE KUDÜS’E GİDİYOR

Gölcük Otizm Derneği Bandırmalı misafirlerini ağırladı KIRMIZI BALONLARI GÖKYÜZÜNE BIRAKTILAR

Sahra başkanın ilk talimatı OKULLARA AKIL VE ZEKA OYUNLARI SINIFI

Türkiye Muharip Gaziler Derneği Gölcük Şubesi Başkanı Mehmet Arslan, ‘DÜNYADA ÇOCUKLARA ARMAĞAN EDİLEN İLK BAYRAM’

Kocaeli’nin dört bir yanından gelen doğa severler GÖLCÜK’TE DOĞA YÜRÜYÜŞÜNDE BULUŞTU

CHP Kocaeli İl Başkanı Bülent Sarı, ‘MÜCADELEMİZ TAM DEMOKRATİK, SOSYAL VE ADİL TÜRKİYE MÜCADELESİDİR’

Denizevler Mahallesi Muhtarı Kadir Demir, 23 NİSAN ETKİNLİĞİ İLE ÇOCUKLARIN YÜZÜNÜ GÜLDÜRDÜ

Kooperatif Üyeliğinden Doğan Bitmeyen Çile

  Kocaeli Valisi Seddar Yavuz’den 23 Nisan Mesajı

HAYDİ ÇOCUKLAR GÖLCÜK ANITPARK’TA 23 NİSAN COŞKUSUNA

CHP İlçe Gençlik Kolları Başkanı Metehan Aydın, ‘GELECEĞİMİZ SİZSİNİZ ÇOCUKLAR!’

Değirmendere’de küp taş tamiri

BAŞKAN KOCAMAN’DAN 23 NİSAN MESAJI

Başkan Gökçe Muhtarlarla Buluştu

Kaymakam Kalkar’dan Başkan Söğüt’e Ziyaret

Gölcük Niğdeliler Derneği Başkanı Cemil Çakmak, “ÇOCUKLARIMIZ UMUDUMUZDUR”

23 Nisan coşkusu Ormanya’da başladı

BİR BUÇUK YAŞINDAKİ BEBEĞE BİBER GAZI SIKTI

Başiskele 23 Nisan Coşkusunu Hep Birlikte Yaşayacak

Hisareynspor’da başkanlık değişimi yaşandı YENİ BAŞKAN ÖNER KAYA

Gölcükspor Keşanspor’u 4-2 mağlup etti

Büyükşehirden 23 Nisan’da ücretsiz ulaşım

Büyükakın’dan Berna Abiş’e önemli görev ‘TEŞEKKÜR EDİYORUM’

Yükleniyor

İHH İnsani Yardım Vakfı Gölcük Temsilcisi Ahmet Bilgin ÖZGÜRLÜK FİLOSU İLE KUDÜS’E GİDİYOR

Dr. Ekrem Aktuğ’un Kızı Serra Yoğun Bakımda

YILDIZLI, KOMİSYON TOPLANTISI İÇİN KIRGIZİSTAN’A GİDİYOR

HAKEV Yardım Vakfı Gölcük Temsilcisi Burhanettin Çalgan, “BAYRAM ÖNCESİ GAZZE’DEKİ DİN KARDEŞLERİMİZİN YÜZÜNÜ GÜLDÜRELİM’

Terzioğlu Spor Kulübü’nden Büyük Başarı İKİ ALTIN MADALYA

Çetiner’den Dünya Yaban Hayatı Günü hakkında önemli açıklama ‘BİRÇOK HAYVAN NESLİ TÜKENME TEHLİKESİ İLE KARŞI KARŞIYA’

Ceyhun Konak ve Tayfun Konak Vali Yavuz’a ziyaret ‘TEBRİK EDİYORUM’

Ay, ‘Şaban-ı Şerif Ayı Ümmetin Ayıdır’

Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın, ‘SİVİL TOPLUM GÜÇLENMELİ’

Kocaeli’de kick boks fırtınası esti DÖVÜŞÇÜLER RİNGİN TOZUNU ATTIRDI

Değirmendere’de küp taş tamiri

Esra Durmuş Sanat Atölyesi Kursiyerleri, SANATA YOLCULUK YAPTI

Gölcük Esnaf Odası Başkanı Necmi Kocaman’dan, İKİ GÜNLÜK BOYKOT ÇAĞRISINA SERT TEPKİ

Müdür Mert ve Türkmen İlkokullarda halk oyunları çalışmalarını takip ettiler “HALK OYUNLARI KÜLTÜRÜMÜZÜN VAZGEÇİLMEZ PARÇALARIDIR”

Değirmendere Kayık Çekek Yeri Projesi’nde ÇALIŞMALAR SORUNSUZ İLERLİYOR

‘Karma Sanatlar’ Sergisi açılışı Değirmendere Sanat Evi’nde yapıldı SANAT İYİ Kİ VAR

Değirmendereliler Çınarlık Meydan Kafe’yi çok seviyor NEZİH ORTAMI İLE ÇEKİM MERKEZİ OLUYOR

Çeşmenin çatısının bir bölümü yıkılmış durumda DÜZELTİLMESİ İSTENİYOR

Uyarı tabelaları zarar görmeye devam ediyor

Gölcük’e yeni atanan Okul Müdürleri belli oldu

Büyükşehirden 23 Nisan’da ücretsiz ulaşım

CHP Kocaeli Milletvekili Prof. Dr. Mühip Kanko, “HÜKÜMETİN EKONOMİ POLİTİKASI; FAKİRDEN ALIP ZENGİNE DAĞITMAK!”

Kocaeli’de 2024 yılı Mart ayında 2 bin 624 konut satıldı

Necmi Kandemir Emlak Piyasasını değerlendirdi ‘YÜKSEK FAİZ EV SATIŞLARINI OLUMSUZ ETKİLİYOR’

Efe Otomotiv Yedek Parça kalitesiyle fark yaratıyor ORİJİNAL VE MUADİL YEDEK PARÇALARI TEK ADRESTE

Sezon bitse de balığa ilgi yoğun HAMSİ 130, İSTAVRİT 150 LİRA

TÜED Gölcük Şubesi Başkanı Ergun Şahin, ‘EN DÜŞÜK EMEKLİ MAAŞI 20 BİN LİRA OLMALI’

Türk Kızılay Gölcük Şubesi Başkanı Orhan Barış “BU RAMAZAN AYINDA DA AİLELERİMİZİN YANINDA OLDUK”

Kaymakam Müfit Gültekin Aileleri ziyaret etti GÖNÜLLERE DOKUNMAYA DEVAM EDİLİYOR

KSO Başkanı Ayhan Zeytinoğlu dış ticaret verilerini değerlendirdi ‘TÜKETİM MALLARI İTHALATINDA DAHA DİKKATLİ DAVRANILMALI’

Büyükakın’dan Berna Abiş’e önemli görev ‘TEŞEKKÜR EDİYORUM’

Zafer Partisi İlçe Başkanı Kayıhan Kayı, “GÜÇLENEREK GELİYORUZ”

BBP Gölcük İlçe Başkanı Şahin Akpınar, “PROJELER GÖLCÜK’ÜN ÇEHRESİNİ DEĞİŞTİRECEK”

Büyükakın, “23 Nisan’da tüm çocuklar gülmeli”

İlknur ve Emre Sarıel çiftinin  biricik oğulları Utku 1 yaşına girdi İYİ Kİ DOĞDUN UTKU

Gölcük Ağız ve Diş Sağlığı Merkezinde BİNA TURU YAPILDI

Haydi çocuklar Ormanya’ya! Bİ DÜNYA EĞLENCE BAŞLIYOR

Donanma Caddesi üzerinde parke taşları onarıldı

Haydi çocuklar Ormanya’ya! Bİ DÜNYA EĞLENCE BAŞLIYOR

Başkan Sezer’den başarılı sporculara tebrik

LİG TABLOSU

Takım O G M B Av P
1.Galatasaray 34 30 1 3 59 93
2.Fenerbahçe 33 27 1 5 57 86
3.Trabzonspor 33 17 12 4 13 55
4.Beşiktaş 33 15 12 6 6 51
5.İstanbul Başakşehir 33 14 12 7 6 49
6.Rizespor 33 14 13 6 -6 48
7.Kasımpaşa 33 13 13 7 -4 46
8.Antalyaspor 33 11 10 12 0 45
9.Alanyaspor 33 11 10 12 -3 45
10.Sivasspor 33 11 10 12 -5 45
11.Adana Demirspor 34 9 11 14 2 41
12.Samsunspor 33 10 14 9 -6 39
13.Ankaragücü 33 8 12 13 -3 37
14.Kayserispor 33 10 13 10 -10 37
15.Konyaspor 33 8 13 12 -13 36
16.Gazişehir Gaziantep 33 9 17 7 -13 34
17.Fatih Karagümrük 33 8 16 9 -5 33
18.Hatayspor 33 7 14 12 -9 33
19.Pendikspor 33 7 17 9 -31 30
20.İstanbulspor 33 4 22 7 -35 16