DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

Türkiye Emekli Subaylar Derneği Gölcük Şubesi kuruluş yıldönümlerini kutladı TESUD 35 YAŞINDA

Türkiye Emekli Subaylar Derneği Gölcük Şubesi kuruluş yıldönümlerini kutladı  TESUD 35 YAŞINDA

Türkiye Emekli Subaylar Derneği Gölcük Şubesi kuruluş yıldönümlerini kutladı

TESUD 35 YAŞINDA

Türkiye Emekli Subaylar Derneği (TESUD) Gölcük Şubesi Kuruluşlarının 35. Yıldönümünü Değirmendere’de bulunan dernek lokalinde kutlandı.

Kutlama dernek lokalinde gerçekleşti

TESUD Gölcük Şube Başkanı Metin Akyol’un  Ankara’daki törenlere katıldığı için yıldönümü kutlamalarına katılamadı. TESUD Gölcük Şubesi’nin Değirmendere’de bulunan Lokalinde gerçekleşen 35.  Kuruluş yıldönümü kutlamasına TESUD Gölcük Şubesi 2. Başkanı Mehmet Yıldız, Genel Sekreter Zafer Murad Uygunel, Üye Selim Yıldırım, ADD Gölcük Şube Başkanı Cemil Özbaş, Dernek Üyeleri ve misafirler katılım sağlarken kuruluş yıldönümü kutlamasında günün anısına pasta kesildi.

Yıldız, “35. Kuruluş yıldönümümüze katılan ve emek veren herkese çok teşekkür ediyorum”

TESUD’un 35. Kuruluş yıldönümü hakkında düşüncelerini dile getiren TESUD Gölcük Şubesi 2. Başkanı Mehmet Yıldız yaptığı açıklamada, “ Türkiye Emekli Subaylar Derneği olarak kuruluşumuzun 35. Yılını kutlamanın mutluluğunu yaşıyoruz. Bu vesileyle her zaman olduğu gibi bugün yanımızda olan düşünce paydaşımız Atatürkçü Düşünce Derneği Gölcük Şube Başkanı Sayın Cemil Özbaş başta olmak üzere 35. Kuruluş yıldönümümüze katılan ve emek veren herkese çok teşekkür ediyorum. Biz büyük bir aileyiz ve ailemiz her geçen gün daha da büyüyor.  Daha nice güzel kutlamalarda bir arada olma dileğiyle tekrardan katılım sağlayan herkese çok teşekkür ediyorum” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.