DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C
Reklam

Ünlü Yapımcı Özden ve Ünlü Sinema Oyuncusu Tok DEĞİRMENDERE’YE HAYRAN KALDI

Ünlü Yapımcı Özden ve Ünlü Sinema Oyuncusu Tok  DEĞİRMENDERE’YE HAYRAN KALDI

Ünlü Yapımcı Özden ve Ünlü Sinema Oyuncusu Tok

DEĞİRMENDERE’YE HAYRAN KALDI

Çanakkale Zaferini anlatan Sinema Filmi ‘Mendilim Kekik Kokuyor’ yapımcısı Hüseyin Özden ve ‘Mendilim Kekik Kokuyor’ filminde oynayacak, Ünlü Dizi ve Sinema Oyuncusu Yücel Tok Değirmendere’de bulunan Konak Evi’ni ziyarette bulundu. Ünlü Yapımcı Özden ve Ünlü Oyuncu Tok, film bittiğinde bütün oyuncular ile ilçemizde Gala yapacaklarının sözünü verdiler.

Değirmendere’ye Gala Sözü verdiler

Çanakkale Zaferini anlatan Sinema Filmi ‘Mendilim Kekik Kokuyor’ yapımcısı Hüseyin Özden ve ‘Mendilim Kekik Kokuyor’ filminde oynayacak, Ünlü Dizi ve Sinema Oyuncusu Yücel Tok’un ilçemizdeki ziyaretine Dünya Çapında tanınan Milli Aşçı Tayfun Gündüz ve Dizi ve Setlerin Dekor Sorumlusu İsmet Çık ile Payitaht Abdülhamit Oyuncuları Mehmet Okcan ve Oyuncu arkadaşı katılım sağladı. Gazetemize ziyaret hakkında açıklamalarda bulunan İsmet Çık, ‘Çanakkale zaferini anlatan sinema filmi Mendilim Kekik Kokuyor’un Yapımcısı Hüseyin Özden Ve Dizi Sinema Oyuncularından tanıdığımız ve Mendilim Kekik Kokuyor sinema filminde oynayacak olan Yücel Tok’la birlikte İzmit Değirmendere Konak Evlerine ziyarette bulundular. Ayrıca Ünlü Sinema Oyuncuları sinema filmi bittiğinde bütün oyuncuları ile burada bir Gala yapacaklarını,  Değirmendere halkını onure edeceklerini söylediler. Bu söz bizi gerçekten çok mutlu etti. Güzel düşüncelerinden ötürü Yücel ve Hüseyin bey’e çok teşekkür ediyoruz’ dedi.

İlçemizi çok beğendiler

Ünlü Sinema Yapımcısı Hüseyin Özden ve Ünlü Oyuncu Yücel Tok, Gündüze’ teşekkür ederek, memnuniyetlerini dile getirdiler. İlçemizi çok beğenen Ünlü Oyuncular, ilçemizden mutlulukla ayrıldı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.