DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

Yeniden Refah Partisi’nden Halıdereli Muhtarlara ziyaret

Yeniden Refah Partisi’nden Halıdereli Muhtarlara ziyaret

Yeniden Refah Partisi’nden Halıdereli Muhtarlara ziyaret

Yeniden Refah Partisi Gölcük İlçe Teşkilatı, Halıdereli muhtarları ziyaret etti.

Muhtarları tebrik ettiler

Yeniden Refah Partisi Gölcük İlçe Teşkilatı, muhtarlara hayırlı olsun ziyaretlerini sürdürüyor. Halıdere Körfez Mahallesi Muhtarı Necmi Bekar ve Yalı Mahallesi Muhtarı Seyfi Eraydın’ı ziyaret eden Yeniden Refah Partisi Gölcük İlçe Başkanı Yaşar Ergün, yeni dönemde mahallelerin ve Gölcük’ün genel sorunları üzerine fikir alışverişinde bulundular.

“Muhtarlarımıza önem veriyoruz’’

Başkan Ergün, ziyarette şunları söyledi:  “Gölcük’ün sorunlarını ele almak ve çözüm önerilerine katkı sağlamak, aracı olabilmek önemli. Bu süreç içerisinde adeta mahallelerin belediye başkanları olan muhtarlarımız birebir bu sorunların muhatabı olarak gereken çalışmalar için ön ayak olup, çözüme katkı sağlamaya çalışıyorlar. Bizlerde sadece siyasi olarak değil, bir birey ve vatandaş olarak bunların bilincinde olarak katkımızı koymaya çalışıyoruz” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.