DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

61 Ayaz Fırını ve Unlu Mamulleri’nden 8. Şube AHMET AYAZ –  ŞAHİN AKPINAR

61 Ayaz Fırını ve Unlu Mamulleri’nden 8. Şube  AHMET AYAZ –  ŞAHİN AKPINAR

61 Ayaz Fırını ve Unlu Mamulleri’nden 8. Şube

AHMET AYAZ –  ŞAHİN AKPINAR

İlçemizin tanınmış ve sevilen iş adamlarından Ahmet Ayaz, 61 Ayaz Ekmek Fırını Un ve Unlu Mamullerinin 8’inci şubesini dün düzenlenen törenle Piyalepaşa Mahallesi Atatürk Bulvarı üzerinde açtı.

Katılım oldukça yoğun oldu

Genç iş adamlarından Şahin Akpınar ile birlikte gerçekleşen bu muhteşem açılış törenine Gölcük Müftüsü İlyas Öztel’in yanı sıra MHP İl Başkan Yardımcısı Hüseyin Çakıroğlu, CHP İlçe Başkanı Fikret Gürel ve Yönetimi, Belediye Meclis Üyeleri, SP Eski İlçe Başkanı Yaşar Yıldız ile çok sayıda davetli katıldı.

İş yerinde temizlik ve titizliğin yanı sıra görselliğe de büyük önem verilmiş

Ramazan ayı öncesinde mahallenin ihtiyaçlarını büyük ölçüde giderecek olan iş yerinin konsepti ve çeşitliliği son derece geniş. Ekmek ve pide çeşitlerinden unlu mamullerin yüksek oranda çeşitliliğine önem verilen 61 Ayaz Ekmek Fırını Un ve Unlu Mamullerinin 8’inci şubesinde tatlı çeşitleri, yaş ve pasta grubunun yanı sıra Kahvaltı Bar’ının da bulunduğu iş yerinde temizlik ve titizliğin yanı sıra görselliğe de büyük önem verilmiş.

Öztel, “ Her iş yeri yeni bir istihdam alanı ve zenginlik demektir”

Açılış konuşmasını Gazetemiz İmtiyaz Sahibi Nurettin Şenemre’nin davetlilere hayırlı ve uğurlu olsun hoş geldiniz dilekleri ile başlayan cümlelerini Ahmet Ayaz’ın geçmişteki başarılı iş yerlerinin açılışlarına vurgu yaparak devam etti. Ardından günün anlam ve önemini belirten konuşmayı Gölcük Müftüsü İlyas Öztel yaparak Ramazan öncesinde ilçemizin güzel ve adına yakışır bir iş yeriyle buluşmasının memnuniyet edici olduğunu ifade ederek şöyle dedi: “Bu güzel iş yeri çalışanlarıyla iş yeri sahipleriyle ilçemize bir katma değer getirmiş oldu. Buradan insanlar hem çalışıp para kazanacak hem de alışveriş yapacaklar. Her iş yeri yeni bir istihdam alanı ve zenginlik demektir, gelişim demektir, büyüme demektir. Ahmet Ayaz ve Şahin Akpınar bu güzel müessese ile başarılı bir girişimcilik örneği gösterdiler. Hayırlı uğurlu ve bereketli olsun” dedi.

Ahmet Ayaz, kendi üretimi olan dev ekmeği keserek elleriyle ikramda bulundu

Ahmet Ayaz tüm iş yerleri açılışlarında olduğu gibi Piyalepaşa Mahallesi Atatürk Bulvarı üzerinde açılışı gerçekleşen 61 Ayaz Ekmek Fırını Un ve Unlu Mamulleri’nde kendi üretimi olan dev ekmeği keserek elleriyle ikramda bulundu. Açılışta ayrıca davetlilere pide, kurabiye, tatlı ikram edildi. Davetli grubu da bol bol alışveriş yaparak yeni işyerinin hayırlı uğurlu ve bereketli olması temennisinde bulundular.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.