DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

Adnan Menderes kaderine mi terk edildi? ESNAF İLGİ BEKLİYOR

Adnan Menderes kaderine mi terk edildi?  ESNAF İLGİ BEKLİYOR

Adnan Menderes kaderine mi terk edildi?

ESNAF İLGİ BEKLİYOR

İlçemizin merkezinde bulunan Adnan Menderes İş Merkezi kaderine mi terk edildi? 2000’li yılların başında hizmet vermeye başlayan ve aradan geçen yıllarda herhangi bir bakım yapılmadığından dolayı çürümeye başlayan iş merkezinin esnafları ilgi bekliyor.

Adnan Menderes İş Merkezi’ne sahip çıkılmasını istiyorlar

Uzun yıllardır Adnan Menderes İş Merkezi’ne bakım yapılmasını istediklerini ifade eden esnaflar bu isteklerini yeniden dile getirdiler. Sürekli tavanından su aldığı için zor durumda kalan esnaflar Gölcük Belediyesi’nden Adnan Menderes İş Merkezi’ne sahip çıkılmasını istediklerini ifade ettiler.

Aktaş, “Yıllarca bakım yapılması için başvurularda bulunduk ama bir sonuç alamadık”

Yaşadıkları sıkıntı hakkında açıklama yapan Aktaş Ciğercisi işletmecisi Özgür Aktaş, “ Biz 2000 yılından beri burada belediyenin kiracısı olarak iş yapıyoruz. Biz buraya geldiğimizden beri Adnan Menderes İş Merkezi’ne doğru düzgün bir bakım yapıldığını görmedim. Sürekli tavanından su aldığı için zor durumda kalıyoruz. Ben kiracı olduğum halde defalarca onarım yapmaya çalıştım ama bizim gücümüzle olacak iş değil bu. Daha büyük bir tadilat gerekiyor. Bu nedenle Mehmet Ellibeş’in Belediye Başkanlığı yaptığı dönemde yıllarca bakım yapılması için başvurularda bulunduk ama bir sonuç alamadık. Şimdi yeni Belediye başkanımız Sayın Ali Yıldırım Sezer’den Adnan Menderes İş Merkezi’nin bu sorununu çözmesini istiyoruz” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.