DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

Amiral Sağlam Caddesi’ndeki çiçeklere zarar verilmeye devam ediliyor GÖLCÜK HALKI TEPKİLİ

Amiral Sağlam Caddesi’ndeki çiçeklere zarar verilmeye devam ediliyor  GÖLCÜK HALKI TEPKİLİ

Amiral Sağlam Caddesi’ndeki çiçeklere zarar verilmeye devam ediliyor

GÖLCÜK HALKI TEPKİLİ

Gölcük Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri tarafından geçtiğimiz ay Amiral Sağlam Caddesi’nin orta kısmında bulunan refüj çiçeklendirilmişti ve Gölcüklüler tarafından büyük bir beğeniyle karşılanmıştı. Bazı duyarsız vatandaşlar tarafından ekilen çiçekler kopartılarak zarar verilmeye devam ediliyor.

Vatandaşlardan sert tepki geliyor

Geçtiğimiz ay ilçemizin en işlek caddelerinden biri olan Amiral Sağlam Caddesi’nin orta kısmında bulunan refüj çiçeklendirilerek güzel bir görünüme kavuşturulmuştu. Gölcük Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri tarafından yapılan bu çiçeklendirme çalışması vatandaşlar tarafından büyük bir beğeniyle karşılanmıştı. Ama 1 aylık bir süre içerisinde çiçeklere duyarsız vatandaşlar tarafından zarar veriliyor. Vatandaşlar bu konu hakkında duyarsız vatandaşlara karşı sert tepki gösteriyor.

Vatandaşlar, “Caddemize güzel bir görünüm katan bu çiçeklere zarar vermeye devam ediyorlar”

Vatandaşlar konu ile ilgili yaptıkları açıklamada şu sözleri dile getirdiler: “Amiral Sağlam Caddesi ilçemizin en işlek caddelerinden bir tanesi. Geçtiğimiz ay yetkili ekipler tarafından bu orta refüje çiçeklendirme işlemi gerçekleştirilmişti. Ama şimdi bakıyoruz ki duyarsız vatandaşlar bu güzelim çiçekleri koparıyor ve zarar veriyorlar. Gerçekten bu çiçeklerin ekilmesi ile birlikte caddeye de ayrı bir hava katmıştı ama görüyoruz ki caddemize güzel bir görünüm katan bu çiçeklere zarar vermeye devam ediyorlar” dediler.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.