DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

Annesine en güzel hediyeyi vermek isteyenler TAK TAKIŞTIR’I TERCİH ETTİ

Annesine en güzel hediyeyi vermek isteyenler  TAK TAKIŞTIR’I TERCİH ETTİ

Annesine en güzel hediyeyi vermek isteyenler

TAK TAKIŞTIR’I TERCİH ETTİ

Geçtiğimiz Pazar günü kutlanan anneler gününde annesine en güzel hediyeyi vermek isteyenler ilçemizde 11 yıldır hizmet veren Tak Takıştır’ı tercih ettiler.

Çanta fiyatları 39 ile 200 Lira arası değişiyor

Her sene olduğu gibi bu senede Mayıs Ayının ikinci pazarı olan 12 Mayıs’ta anneler günü kutlandı. Anneler Günü’ne en güzel şekilde hazırlandığını ifade eden ilçemiz esnaflarından Tak Takıştır’ın işletmecisi Mehmet Bakır yaptığı açıklamada, “ 11 yıldır 19 Mayıs Caddesi No:48 adresinde hizmet vermekteyim ve geçtiğimiz Pazar günü kutlanan anneler günün de güzel bir ilgi vardı. Makul fiyatlarda olan çantalarımız özellikle en çok ilgi gören ürünlerimiz oldu.  39 Lira’dan başlayan ve 200 Lira’ya kadar yükselen çanta modellerinin yanı sıra altına birebir benzerliği ile son yıların en çok tercih edilen takılarından olan imitasyon altın takılarda oldukça tercih edilen ürünlerimiz oldu.  Daha orijinal bir şey düşünenler için ise gümüş takılar da yine ilgi gören ürünlerimiz oldu.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.