DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C
Reklam

BAŞKAN SEZER’DEN BAYRAM MESAJI

BAŞKAN SEZER’DEN BAYRAM MESAJI

BAŞKAN SEZER’DEN BAYRAM MESAJI

Ramazan Bayramı sebebiyle bir mesaj yayınlayan Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, bütün hemşerilerinin ve İslâm âleminin bayramını kutladı. Sezer ayrıca, “Bayramlar, dargınlıkların unutulduğu, milletimizin kardeşçe kucaklaştığı, birlik ve beraberlik günleridir. Bu birlikteliğimizi korumalı ve arttırmalıyız” dedi.

Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, ramazan bayramı nedeniyle yayınladığı mesajda birlik ve beraberlik vurgusu yaptı. Ramazan bayramının kardeşlik duygularının geliştiği, kültür ve inanç değerlerinin güç kazandığı özel günler olduğunu belirten Başkan Sezer, “Bayramlar, milli ve dini duyguların, inançların, örf ve adetlerin uygulanıp sergilendiği, bir toplumda millet olma şuurunun şekillendiği, kuvvetlendiği günlerdir” dedi.

ÇEŞİTLİ ETKİNLİKLER DÜZENLEDİK

“11 ayın sultanı Ramazan ayına veda ediyoruz” diyen Başkan Sezer, şu görüşlere yer verdi; “Ramazan bereketiyle geldi. Bu güzel günleri Gölcük halkı için unutulmaz kılmak adına mübarek ay boyunca çeşitli etkinlikler düzenledik. Her mahallemizde düzenlediğimiz programlarımızda vatandaşlarımıza eski Ramazan gecelerini yaşatmayı amaçladık. Bunu da başardığımızı düşünüyorum. Halkımızın yoğun ilgisi bizi ziyadesiyle mutlu etti. Şimdi de çok şükür Ramazan Bayramı’na hep birlikte kavuştuk” dedi.

HERKESİ TEBESSÜM ETTİRELİM

Sezer mesajının son bölümünde ise “Bayramlar bizim çok özel günlerdir. Bayramın coşkusunu, mutluluğunu tüm aile bireyleriyle, komşularımızla, hemşerilerimizle paylaşarak daha da anlamlı hale getirmeliyiz. Mübarek Ramazan Bayramının güzel günlerin müjdecisi olmasını temenni ediyorum. Akraba, komşu, eş dost, hasta ve ziyaret bekleyen kardeşlerimizi hatırlayalım. Kimsesizlerin, ihtiyaç sahiplerinin kapılarını çalıp, hayır dualarını alalım. Herkesi tebessüm ettirelim. Bu duygu ve düşüncelerle başta hemşerilerim olmak üzere tüm İslam âleminin Ramazan Bayramını tebrik ediyorum” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.