DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C
Reklam

Boya Küpü Tasarım Atölyesi büyük beğeni topluyor

Boya Küpü Tasarım Atölyesi büyük beğeni topluyor

Boya Küpü Tasarım Atölyesi büyük beğeni topluyor

Değirmendere Yalı sokakta hizmetini sürdüren Boya Küpü Tasarım Atölyesi yaptıkları etkinliklerle büyükten küçüğe herkesin sanat adına beğenisini kazanmayı sürdürüyor. Bu kez İlköğretim okullarının aranan sanat tercihi adresi olmak için çok güzel çalışma etkinlikleri organize ediliyor.

Mini eller sanatla tanışıyor

Uluslararası Ressam Ayşegül Akın ve birlikte arkadaşları yine atölye öğretmenleri Ayşegül Sözen ve Ebru Egüz hanımlar işyerlerinde tamamen kendi tasarımları olan çalışmalarda yağlı boya, tablo, ahşap boyama, mutfak ve salon panoları, taş boyama, çini işleri yer alıyor. Tasarım atölyesi özelikle Gölcük ve Değirmendere’den tüm hanımların ilgi odağı olup el sanatları konusunda çeşitli etkinlikler de gerçekleştiriliyor. Boya Küpü Tasarım Atölyesi her hafta içi ve sonu yetişkinler ve çocuklar için workshop çalışmasıyla hizmet verirken, bu kez okullardan yoğun talep alınca severek bu talebe de cevap vermeye başladılar. Minik ellere bu kez de yazı kalemi yerine boya fırçası alarak taş boyama tabloları yaptırıldı.

Öğrenciler sanatla tanışmanın mutluluğunu yaşadı

İlk Etapta Değirmendere Turgut Özal İlkokulunda 40 kişilik 2. Sınıflara, daha sonra yine Gölcük Değirmendere Yüzbaşılar Mahallesi’nde Donanma İlkokulu 2. Sınıflara taş boyama yaptırıldı. Sınıf öğretmenleri nezaretinde yaptırılan taş boyama tablo öğrenci velilerini de çok memnun etti.

‘Tek hedefimiz minik öğrencilerimize boya sanatını sevdirmek’

Yıl sonuna kadar okul etkinliklerinin devam edeceğini belirten Ayşegül Akın,Ayşegül Sözen ve Ebru Egüz, ‘Bütün malzemeler Boya Küpü Atölyesi  tarafından öğrencilerimize temin edilmekle birlikte tek hedefimiz minik öğrencilerimize boyama sanatının bu türlü etkinliklerle el yatkınlığı artırmak ve sanat sever gençler yetiştirmek’ dediler.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.