DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

CHP Kadın Kolları’ndan Başkan Hürriyet’e hayırlı olsun ziyareti

CHP Kadın Kolları’ndan Başkan Hürriyet’e hayırlı olsun ziyareti

CHP Kadın Kolları’ndan Başkan Hürriyet’e hayırlı olsun ziyareti

İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet’e hayırlı olsun ziyaretleri devam ediyor. Başkan Hürriyet’e son olarak CHP Kadın Kolları ziyaret ederek yeni görevinde başarılar dilediler.

Gölcük tam kardo katıldı

31 Mart Mahalli İdareler seçimleri ile İzmit Belediye Başkanı seçilen Fatma Kaplan Hürriyet’i CHP Gölcük Kadın Kolları Başkanı Türkan Çimen ve Yönetimi başta olmak üzere  CHP İl Kadın Kolları Başkanı Songül Kaya, İzmit ilçe Kadın Kolları Başkanı Birgül Gök, Kandıra Kadın Kolları Başkanı Belgin Yüksel, Kartepe Kadın Kolları Başkanı Kurtuluş Versan, Karamürsel Kadın Kolları Başkanı Hamiyet Eraslan, Başiskele Kadın Kolları Başkanı Elif Şamba, Darıca Kadın Kolları Başkanı Oya Akdeniz, Çayırova Kadın Kolları Başkanı Suna Çınar, Körfez ve Gebze Kadın Kolları Yönetimi hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Hürriyet’ten teşekkür

CHP Kadın Kolları’nın hayırlı olsun ziyaretlerinden duyduğu memnuniyet dile getiren İzmit Belediye başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, “ Kocaeli CHP Kadın Kollarımızın bu güzel ziyareti beni ziyadesiyle memnun etti. Yoğun bir seçim süreci atlattık. Şimdi hizmet zamanı. Çalışmalarımızın en büyük destekçisi olan siz kadın kollarımızın destekleri ile güzel projelere imza atacağımıza inanıyorum. Bu güzel ziyaretiniz ve iyi dilekleriniz için tekrar çok teşekkür ederim” dedi.

Çimen, “CHP Kadın Kolları olarak her zaman başkanımızın yanında olacağız”

Gerçekleştirdikleri ziyaret hakkında düşüncelerini dile getiren CHP Gölcük Kadın Kolları Başkanı Türkan Çimen yaptığı açıklamada, “ İki dönem bizleri Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde en iyi şekilde temsil eden ve 31 Mart Mahalli İdareler seçimlerinde İzmit Belediye Başkanı seçilerek gururumuz olan Fatma kaplan Hürriyet Hanım’a CHP İl Kadın Kolları Başkanı Songül Kaya ve diğer ilçe kadın kolları başkanlarımız ve yönetimleri ile birlikte hayırlı olsun ziyaretinde bulunduk. Kendisine yeni görevinde başarılar diliyoruz. CHP Kadın Kolları olarak her zaman başkanımızın yanında olacağız” dedi.


YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.