10331,30%1,61
40,16% 0,21
46,86% -0,19
4305,67% 0,52
6833,05% 0,00
Direksiyon hakimiyetini kaybeden sürücü binaya çarptı
1 YARALI
Gölcük Kavaklı Mahallesi bağlantı yolunda kontrolden çıkan Hafif ticari araç yol kenarındaki bariyerlere ardından binaya çarparak durdu.
Allah korudu
Edinilen bilgi ve iddialara göre sürücü E. P. yönetimindeki hafif ticari araç Kavaklı Mahallesi Yavuz Caddesi’ne girerken, bağlantı yolda sürücü direksiyon hakimiyetini kaybetti. Kontrolden çıkan araç ilk olarak yol kenarındaki bariyerlere çarptı. Hızını alamayan araç daha sonra binaya çarparak durabildi.
Yaralının durumunun iyi olduğu öğrenildi
Kazayı gören vatandaşlar durumu hemen Sağlık ve İtfaiye ekiplerine haber verdi. Olay yerine kısa sürede gelen ekipler araç içerisinde bulunan yaralıyı araçtan çıkarttı. Kazada yaralanan şahıs ilk müdahalenin ardından Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı.