DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C
Reklam

Miniklerden yardım paketi HELAL OLSUN SİZE

Miniklerden yardım paketi HELAL OLSUN SİZE

Miniklerden yardım paketi

HELAL OLSUN SİZE

Değirmendere Donanma İlkokulu, Değerler Eğitimi Projesi kapsamında düzenledikleri yardım kampanyası ile  bu Ramazan Ayında da ihtiyaç sahiplerinin yayında olmaya devam ediyor. Bu yıl üçüncüsü düzenlenen yardım kampanyasında okul öğrencileri tarafından büyük bir duyarlılıkla hazırlanan 68 koli ihtiyaç sahiplerine dağıtılmak üzere Gölcük Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı’na teslim edildi.

68 koli ihtiyaç sahiplerine verilmek üzere teslim edildi

Değerler Eğitimi Projesi kapsamında ihtiyaç sahiplerine yardım etmek amacıyla Donanma İlkokulu tarafından bu yıl üçüncüsü düzenlenen yardım kampanyası ile hazırlanan 68 kolinin teslim edilmesi için düzenlenen törene Gölcük Kaymakamı Mustafa Irmak,  İlçe Milli Eğitim Müdürü Ercan Gülsuyu, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Zehra Karaman, Okul Müdürü Kadir Sonugelen, Müdür Yardımcısı Nejla Karademir, öğretmenler, Okul Aile Birliği Başkanı Esra Turna ve öğrenciler katılım gösterdi.

Sonugelen, “Hepinizin gözlerinizden öpüyorum”

Donanma İlkokulu çok amaçlı Salonda düzenlenen programda ilk söz alan Okul Müdürü Kadir Sonugelen, “Değerler Eğitimi kapsamında her sene sizlerle çeşitli projeler yapıyoruz. Kimi zaman okuduğunuz kitapları başka okullardaki arkadaşlarınıza gönderiyorsunuz, kimi zaman harçlıklarınızı biriktirip Mehmetçiğimize yolluyorsunuz. Kimi zaman da LÖSEV’e harçlıklarınızı yolluyorsunuz. Yakın zamanda oyuncaklarınızı ihtiyacı olan arkadaşlarınıza yolladınız. Hepinizin gözlerinizden öpüyorum. Eğitimciler olarak bizim amacımız sizlere okumayı, matematiği, fiziği veya kimyayı öğretmektir. Sizi vatanımız, milletimiz, aileniz için en hayırlı şekilde yetiştirmektir. Değerlerimizi sizin en güzel şekilde uyguladığınızı dört seneden beri görüyorum. Bugün ihtiyaç kolilerini teslim edeceğiz. Bu malzemeler, ihtiyacı olan insanlara ulaşacak. Başta idarecilerim, okul aile birliğim, öğretmenlerim, velilerimiz ve sizlere sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.

Gülsuyu, “Çocuklar bizim geleceğimizdir

Ardından söz alan İlçe Milli Eğitim Müdürü Ercan Gülsuyu, “Çocuklar bizim geleceğimizdir. Sizin iyi yetişmeniz için okul, idareciler, okul aile birliği, aileler olarak gerçekten elimizden geleni ortaya koyuyoruz. Bugünün küçüğü, yarının büyüklerisiniz. Bizim ümidimiz sizlersiniz. Sizler, her yönünüzle, sadece bilimsel olarak değil, vatanını ve milletini seven, küçüğünü ve büyüğünü sayan insanlar olarak yetişmeniz bizim için çok önemli. Vatanını seven insanlar olmanız bizim için çok önemli. Değerler Eğitimi adı altında yeri geldi şehitler ve gaziler, yeri geldi vatan, yeri geldi kardeşliği işledik. Bu çalışmalarımıza sizler katkı sağladınız. Ben idareci, öğretmen, okulumuz, okul aile birliğimiz ve ailenize teşekkür ediyorum” dedi

Irmak, “Bu kutuların içinde çocukların sevgisi var”

Ardından söz alan Gölcük Kaymakamı Mustafa Irmak, “Bizi biz yapan manevi değerlerimiz var. Bu değerler yaşadıkça ayakta duruyoruz. Biraz önce kutulara baktım. Onların içinde çocukların sevgisi var diye hissettim. Önemli olan sizin sevginizdir. Bizim her zamandan daha çok sevgiye, kardeşliğe, birlik ve beraberliğe ihtiyacımız var. Siz bir kıvılcım çaktınız. İnşallah bu kıvılcım bütün okullarda çakar ve tüm ülkemize yayılır. Bu güzellik için söyleyecek fazla söz yok. Ben hocalarımızdan pırıl pırıl çocukların bu duygularını sonsuza kadar yaşatmaları için gereken çabayı göstereceklerine inanıyorum. Velilerimize de teşekkür ediyorum. Okul Müdürümüze, Milli Eğitim Müdürümüze, bu projeyi başlattıkları için çok teşekkür ediyorum” dedi.

Koliler teslim edildi

Konuşmaların ardından Değerler Eğitimi Projesi kapsamında hazırlanan 68 adet koli ihtiyaç sahiplerine verilmek üzere Gölcük Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve dayanışma Vakfı Müdürü Zehra Karaman’a teslim edildi.

 

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.