DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

Down Sendromlu bireyler için asker eğlencesi düzenlendi

Down Sendromlu bireyler için asker eğlencesi düzenlendi

Down Sendromlu bireyler için asker eğlencesi düzenlendi

Her sene olduğu gibi bu senede askerlik vazifesini yerine getiremeyecek olan engelli bireyler için düzenlenecek olan bir günlük temsili yemin töreni öncesi Down Sendromlu bireylere Kavaklı Sahili Tropikal Cafe’de asker eğlencesi düzenlendi.

Asker eğlencesine katılım yoğun oldu

Kavaklı Sahili’nde bulunan Tropikal Cafe’de düzenlenen asker eğlencesine Gölcük Belediye başkanı Ali Yıldırım Sezer, Gülcük Muhtarlar Derneği başkanı Bilge Saral ve muhtarlar, + 1 Farkla Gülcük Down Sendromlular Derneği Başkanı Belgin Abanoz ve Yönetimi ile çok sayıda davetli katılım sağladı.

Eğlence Gölcük Down Cafe’nin önünde başladı

10-16 Mayıs tarihleri arasında kutlanacak olan Dünya Engelliler Haftası’nda Gölcük Donanma Komutanlığı’nda düzenlenecek olan bir günlük temsili yemin töreni öncesi down Sendromlu öğrenciler için asker eğlencesi düzenlendi. Kavaklı Sahili’nde bulunan Tropikal Cafe’de düzenlenen asker eğlence önce Gölcük Down Cafe önünde başladı. burada davul zurna eşliğinde eğlen down sendromlu bireyler ve davetliler daha sonra konvoy oluşturarak Kavaklı Sahili’ne geçtiler. Kavaklı Sahili’nde de bir süre davul zurna eşliğinde eğlenen down sendromlu bireyler ve davetliler daha sonra asker eğlencesinin yapılacağı Tropikal Cafe’ye geçtiler.

Başkan Sezer bayrak hediye etti

Tropikal Cafe’de kutlanan asker eğlencesinde down sendromlu bireyler ve dabetliler gönüllerince eğlenirken Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer asker eğlencesinde down sendromlu bireylere bayrak hediye etti. Ardından down sendromlu bireyler ile oyunlar oynayan Başkan Sezer, down sendromlu bireyler ile bütün akşam yakından ilgilendi.

Asker kınalarını Başkan Abanoz yaktı

Asker eğlencesinin sonunda down sendromlu bireylerin asker kınasını Dernek başkanı Belgin Abanoz yaktı. Gece sonunda düşüncelerin dile getiren Başkan Abanoz, “  Söz konusu olan öğrencilerimin mutlulukları ise  her şeyi usulüne göre yaparız. 10-16 Mayıs tarihleri arasında kutlanan Engelliler haftasında Gölcük Donanma Komutanlığı’nda düzenlenen temsili yemin törenine bu sene öğrencimiz Mehmetcan Topal katılacak. Tabi biz sadece Mehmetcan için değil bütün öğrencilerimiz için asker eğlencesi düzenledik. Asker eğlencemizi büyük bir coşku ile gerçekleştirdik. Bu akşam bizleri yalnız bırakmayan başka Gölcük Belediye Başkanımız Sayın Ali Yıldırım Sezer olmak üzere tüm katılımcılara ayrı ayrı teşekkür ediyorum” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.