DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

Egzozcu Yasin Usta Yeni Sanayi Sitesi’nde

Egzozcu Yasin Usta Yeni Sanayi Sitesi’nde

Egzozcu Yasin Usta Yeni Sanayi Sitesi’nde

İlçemize bağlı Değirmendere Yüzbaşılar Mevkii’nde 15 yıldır hizmet veren Egzozcu Yasin Usta Yeni Sanayi Sitesi’nde hizmet vermeye başladı.

Yeni Sanayi Sitesi C1 Blok 13/1C/1 adresinde

Gölcük Belediyesi’nin Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında hayata geçirdiği Yeni Sanayi Sitesi’ne taşınmalar devam ediyor. Değirmendere Yüzbaşılar Mevkii’nde 15 yıldır Egzoz, oto elektrik malzeme, motor yağı değişimi, akü satış ve montajı alanında hizmet veren Yasin Usta Yeni Sanayi Sitesi C1 Blok 13/1C/1 adresinde hizmet vermeye başladı.

Gölcük’ün akü dünyası

Egzoz değişimi, periyodik bakım,  oto elektrik malzeme, motor yağı değişimi,  aksesuar, akü montajı alanında hizmet veren Yasin Usta ayrıca Yiğit Akü Ana bayiliği başta olmak üzere bünyesinde İnci Akü, Mutlu Akü, Povver Akü gibi birçok akü markasını bünyesinde bulunduruyor.

Kocaeli’de bir tek onda var!

Yeni Sanayi Sitesi C1 Blok 13/1C/1 adresinde hizmet vermeye başlayan Egzozcu Yasin Usta birçok yeniliği de beraberinde getirdi.  Detaylı temizlik olarak son zamanlarda oldukça fazla tercih edilen buharlı motor ve oto yıkama, iş dış detaylı temizlik hizmeti  Kocaeli’de bir tek Egzozcu Yasin Usta’da var.

“Müşterilerimiz yeni adresimize kısa zamanda uyum sağladı”

Yeni Sanayi Sitesi C1 Blok 13/1C/1 adresinde hizmet vermeye başlayan Egzozcu Yasin Usta Yaptığı açıklamada, “ Uzun yıllar Değirmendere Yüzbaşılar Mevkii’nde hizmet verdikten sonra Yeni Sanayi Sitesi’ne alışmamız biraz zor oldu ama alıştık. Müşterilerimizde kısa zamanda uyum sağladı. Zaten bizim oturmuş bir müşteri portföyümüz var. Bu nedenle yeni adresimizde de kısa zamanda güzel ilgi görüyoruz. Özellikle işyerimiz köşe olduğu için müşterilerimize daha iyi hizmet verebiliyoruz. tabi Ramazan Ayında olduğumuz için bu aralar biraz sakiniz ama genel olarak güzel bir ilgi var. Yasin Usta olarak Kocaeli’de bir ilk olan buharlı motor ve oto yıkama, iç dış detaylı temizlik hizmetimiz yoğun ilgi görüyor. Makinesinden ilacına kadar her şeyi özel olan bu hizmetimiz müşterilerimiz tarafından memnuniyetle karşılandı. Tüm araç sahiplerini yeni iş yerimizi ve farkımızı görmeleri için bekliyoruz” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.