DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

Emniyet ve Jandarma iftarını Aşiyan’da açtı

Emniyet ve Jandarma iftarını Aşiyan’da açtı

Emniyet ve Jandarma iftarını Aşiyan’da açtı

Gölcük İlçe Emniyet Müdürlüğü ve İlçe Jandarma Komutanlığı mensupları geçtiğimiz akşam Aşiyan Tesisleri’nde iftar programı düzenledi. İftar programında Protokol bir araya geldi.

İftar programına İlçe Protokolü ve davetliler katılım sağladı

Ramazan ayı münasebetiyle gerçekleştirilen İftar yemeğine Gölcük Kaymakamı Mustafa Irmak, Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, Gölcük Cumhuriyet Başsavcısı Ökkeş Alpaslan Karcı,  İlçe Jandarma Komutanı Bnb. Burçak Kırca, İlçe Emniyet Müdürü Selçuk Özdemir, AK Parti Gölcük İlçe Başkanı Çetin Seymen, Kocaeli Eski Vali Yardımcısı ve Gölcük eski Kaymakamı Mustafa Pekdemir, Gölcük eski emniyet Müdürü İsa Bişiren, GÖLASDER Başkanı Naim Gürel ve yönetimi ve çok sayıda Emniyet ve Jandarma mensupları katılım sağladı.

Teşekkür ettiler

Emniyet ve Jandarma’nın iftar yemeği oldukça güzel ve renkli geçti. İftar Programına katılım sağlayan başta Kaymakam Irmak ve Başkan Sezer ile davetliler iftar programını gerçekleştiren ve emeği geçenlere teşekkür etti ve yaklaşan bayramlarını şimdiden tebrik etti.

????????????

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.