DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

“FIRÇALARDAN TUVALLERE” ÇOK BEĞENİLDİ

“FIRÇALARDAN TUVALLERE” ÇOK BEĞENİLDİ

“FIRÇALARDAN TUVALLERE” ÇOK BEĞENİLDİ

Gölcük Belediyesi ve Halk Eğitim Merkezi işbirliğiyle GÖLMEK Kurslarında eğitim gören kursiyerler tarafından Ressam Banu Devrim Atölyesinde hazırlanan “Fırçalardan Tuvallere” resim sergisi çok beğenildi.

Gölcük Belediyesi ve Halk Eğitim Merkezi işbirliğiyle GÖLMEK Kurslarında eğitim gören kursiyerler tarafından Ressam Banu Devrim Atölyesinde hazırlanan “Fırçalardan Tuvallere” Resim Sergisi’nin açılışı Kocaeli Milletvekili Radiye Sezer Katırcıoğlu, Gölcük Kaymakamı Mustafa Irmak, Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ercan Gülsuyu ve çok sayıda davetlinin katılımı ile Değirmendere Sanat Evi’nde gerçekleştirildi.

MUHTEŞEM RESİMLER

Fırçalarıyla tuvallere hayat veren ve muhteşem resimlere imza atan 30 kursiyerin Banu Devrim tarafından verilen kursun sonunda açılan sergisi çok beğenildi ve profesyonel ressamları aratmadığı belirtildi. Açılış kurdelesini Milletvekili Katırcıoğlu, Kaymakam Irmak, Başkan Sezer ve Ressam Banu Devrim birlikte kestiler. Devrim, sergiye katılan protokol üyelerine teşekkür edip, çalışmalarına aralıksız devam edeceklerini söyledi.

BAŞKAN SEZER’E SÜRPRİZ

Ardından sergi alanı gezilirken, Başkan Sezer’e bir de sürpriz yapıldı. Başarılı karakalem resimlere imza atan Sevinç Şenturan, Başkan Sezer’in karakalem portresini çizip sergi de sergiledi. Sergiyi gezdiği esnada bunu fark eden Başkan Sezer, şaşırıp mutlu olurken, teşekkürlerini iletti ve Şenturan ile hatıra fotoğrafı çektirdi. Başkan Sezer ayrıca sergide emeği geçen herkesi kutlayıp, başarı dileklerini iletti ve sanata sanatçıya olan desteklerinin artarak devam edeceğini belirtti.

DEVRİM, “SERGİ AÇILIŞIMIZ ÇOK YOĞUN KATILIMLA GERÇEKLEŞTİ”

Ressam Devrim sergi açılışı sonrasında yaptığı açıklamada şu sözleri dile getirdi: “Başarılı olduğumuza inanmanın en güzel yolu, birilerinin hayatını değiştirecek dokunuşlardır. Ben yıllardır bu kurslarda eğitim vererek, pek çok yüreğe dokunduğumu ve iyi geldiğimi görüyorum. Yıllar içinde  daha iyi resim yapan, kendine güven kazanan tüm bu insanları görmek bana iyi geliyor. Bu sene Ekim ayında kurslarımız açıldı, bir Dünya Kadınlar Günü Sergisi yaptık. Daha sonra Saraylı’da bir sergi gerçekleştirdik. Bu sergide Kursumuzun yılsonu sergisi. 35 kursiyerin resminden oluşuyor. Sergi açılışımız çok yoğun katılımla gerçekleşti. İnanılmaz mutluyum. Ne kadar güzel ve başarılı işler çıktığını fark eden ve bunu dile getiren birçok insan doğru yolda olduğumuzun en güzel kanıtı” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.