DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C
Reklam

Ford işçilerinin örnek davranışı GİYMEDİK GİYDİRDİK

Ford işçilerinin örnek davranışı  GİYMEDİK GİYDİRDİK

Ford işçilerinin örnek davranışı

GİYMEDİK GİYDİRDİK

İlçemizin en önemli sanayi kuruluşlarından Ford Otosan Gövde Üretim Müdürlüğü Kapı Kaporta Hattı  işçileri Ramazan Ayı münasebetiyle başlattıkları kampanya ile Gölcük Kaymakamlığı Türk – Alman Vakfı Saraylı Çocuk Evleri’nde bulunan 12 -15 yaş aralığındaki  50 öğrenciye 110 liralık hediye çeki verdiler.

“Bir çocuk bir tebessüm” sorumluluk projesi kapsamında

Ramazan Ayı münasebetiyle başlattıkları “Bir çocuk bir tebessüm” sorumluluk projesi kapsamında bir araya gelen  Ford Otosan Gövde Üretim Müdürlüğü Kapı Kaporta Hattı  işçileri topladıkları para ile ilçemizde bulunan bir giyim mağazasının 110 liralık hediye çeklerini Gölcük Kaymakamlığı Türk – Alman Vakfı Saraylı Çocuk Evleri Müdürü Mehmet Akpınar’a teslim ettiler.

Hediye çekleri Kurum Müdürü Mehmet Akpınar’a teslim edildi

Türk Metal Sendikası Gölcük Şube Başkanı Mehmet Şener ve yönetimi,  Üretim Ekip Lideri Gülşah Alp, Atölye Ekip Lideri Yunus Tezer, Cihan Çelik, Kalite Mühendisi Selen Taşkın ve Kapı Kaporta Hattı İşçileri’nin katılı ile gerçekleşen hediye çeki teslimatında çekleri Ford Otosan  Gövde Üretim Müdürlüğü Kapı Kaporta Hattı  işçileri adına Üretim Ekip Lideri Gülşah Alp Kurum Müdürü Mehmet Akpınar’a teslim etti.

Şener, “Bu çocuklar hepimizin”

Gerçekleşen ziyarette ilk söz alan Türk Metal Sendikası Gölcük Şube Başkanı Mehmet Şener, “ Arkadaşlarımız, “ başkanım biz böyle bir sosyal sorumluluk projesi başlattık ne düşünüyordunuz” dediklerinde çok mutlu oldum. Sonuçta bu çocuklar hepimizin. Tabi çocuklarımıza kıyafetlerini almayarak tercihi kendilerine bırakmakta çok güzel bir düşünmüşler. Bende kendilerine bu güzel düşüncelerinden ötürü teşekkür ediyorum” dedi.

Alp, “Çocuklarımız kendi beğendikleri kıyafetleri kendilerinin almasını istedik”

Ardından söz alan Üretim Ekip Lideri Gülşah Alp, “Kapı Kaporta Hattı arkadaşlarımız, “ Liderim biz bu bayram giymeyip giydirmek istiyoruz. Bunun içinde bir sosyal sorumluluk projesi başlattık” dediler. “Bir çocuk bir tebessüm” sosyal sorumluluk projesi kapsamında işçi arkadaşlarımız arasında topladığımız para ile kıyafetleri kendimiz almak istemediğimiz için bu şekilde hediye çeki olarak vermeyi daha uygun bulduk. Çocuklarımız kendi beğendikleri kıyafetleri kendilerinin almasını istedik” dedi.

Kıyafetlerini kendileri seçecekler

Ziyarette son sözü alan Gölcük Kaymakamlığı Türk – Alman Vakfı Saraylı Çocuk Evleri Müdürü Mehmet Akpınar, bu nazik düşüncelerinden ötürü Ford Otosan Gövde Üretim Müdürlüğü Kapı Kaporta Hattı  işçilerine çok teşekkür ederim. Yapmış olduğunuz yardımın hediye çeki olarak olması bizleri daha çok mutlu etti. Şimdi çocuklarımızı sorumluları ile birlikte gönderip beğendikleri kıyafetleri aldırarak bayrama mutlu bir şekilde girmelerini sağlayacağız” dedi.

 

YORUMLAR

  1. Birol dedi ki:

    Gülşah, sınıf arkadaşın olarak seninle gurur duydum. Başarılarının devamını dilerim.