DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C
Reklam

Gölcük Belediye Meclis Toplantısı’nın Mayıs Ayı ayağı gerçekleştirildi KÖPRÜLÜ KAVŞAK 10 GÜN SONRA TRAFİĞE AÇILIYOR

Gölcük Belediye Meclis Toplantısı’nın Mayıs Ayı ayağı gerçekleştirildi  KÖPRÜLÜ KAVŞAK 10 GÜN SONRA TRAFİĞE AÇILIYOR

Gölcük Belediye Meclis Toplantısı’nın Mayıs Ayı ayağı gerçekleştirildi

KÖPRÜLÜ KAVŞAK 10 GÜN SONRA TRAFİĞE AÇILIYOR

Gölcük Belediyesi Mayıs Ayı Meclis toplantısı, Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer’in Başkanlığında gerçekleştirildi. Bugün yapılan Mayıs Ayı toplantısına katılımın yoğun olması dikkatlerden kaçmadı.

Gölcük Belediyesi Mayıs Ayı Meclis Toplantısı, gündem maddelerinden ziyade, Cumhur İttifakı ve Millet İttifakı meclis üyelerinin yanı sıra, CHP’li ve İYİ Partili ilçe başkanları ve yöneticilerinin katılması, “Millet İttifakı tam kadro mecliste” yorumlarına neden oldu. Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer Başkanlığında yapılan toplantıya, izinli oldukları için Cumhur İttifakı üyeleri, Berna Abiş, Ertuğrul Eren ve Savaş Toprak katılmadı. Meclis toplantısını ayrıca, CHP İlçe Başkanı Fikret Gürel, İYİ Parti İlçe Başkanı İsmail Aynacı, CHP İlçe Kadın Kolları yönetimi üyelerinin katılması, meclis salonuna adeta renk kattı.

6 gündem maddesi değerlendirildi

Saygı Duruşu ile başlayan Mayıs ayı meclis toplantısında, toplam 6 gündem maddesi vardı. Başta Rahvan At Yarışları Ödül miktarları olmak üzere, tüm maddeler oy birliği ile kabul edildi ve komisyonlara havale edildi. Mayıs Ayı Meclis toplantısına, CHP’li üyelerin dilek ve temenniler bölümündeki soruları dikkat çekti. CHP’li meclis üyesi Özgür Yılmaz, Belediyesinin dış cephe temizliği, Gölcük Belediyesi’nin resmi internet sitesinin yenilenmesi ve daha aktif olmasını, Belediye tarafından sivil, toplum kuruluşlarına verilen desteklerin ayrım yapılmadan, adaletli bir şekilde verilmesini istedi.

Yeni Devlet Hastanesinin 720 gün içinde bitirilmesini planlanıyor

CHP’li Yılmaz’dan sonra söz alan, CHP Grup Başkanı Pınar Naak ise Yüzbaşılar Köprülü Kavşağının ne zaman biteceğini ve yapımı devam Devlet Hastanesi’nin ne zaman biteceğini sordu. Belediye ve Meclis Başkanı Sezer, Köprülü kavşağın viyadük kısmının 10 gün içinde tamamen trafiğe açılacağını, yan yollar ile birlikte Yüzbaşılar Köprülü Kavşağı’nın mayıs ayı sonuna kadar sorunsuz bir şekilde biteceğini ve trafiğe açılacağının müjdesini verdi. Yapımı devam eden Yeni Devlet Hastanesinin 720 gün içinde bitirilmesinin planlandığını söyledi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.