DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

Gölcük Down Sendromlular Derneği üyeleri UNUTULMAZ BİR GÜN GEÇİRDİLER

Gölcük Down Sendromlular Derneği üyeleri  UNUTULMAZ BİR GÜN GEÇİRDİLER

Gölcük Down Sendromlular Derneği üyeleri

UNUTULMAZ BİR GÜN GEÇİRDİLER

İlçemizin en aktif derneklerinden olan + 1 Farkla Gölcük Down Sendromlular Derneği üyeleri geçtiğimiz hafta sonu Karatepe Offroad Derneğinin ev sahipliğinde Eğreltidüzü Yaylası’nda unutulmaz bir gün geçirdiler.

Araçları ile doğa gezisi yaptılar

+ 1 Farkla Gölcük Down Sendromlular Derneği üyeleri geçtiğimiz hafta sonu gerçekleştirdikleri etkinlik ile Karatepe Derneğinin ev sahipliğinde Kocaeli Büyük Aile Federasyonu, Aile ve Sosyal Politikalar Gençlik Spor Kulübü İzmit Şubesi ve Kocaeli İl Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü iş birliğiyle unutulmaz bir gün geçirdiler. Down Sendromlu bireyler aileleri ile birlikte araçları ile doğa gezisi yaptılar. Doğa gezisinin ardından Eğreltidüzü Yaylasında şenliklerini gerçekleştirdiler.

Başkan Abanoz’dan teşekkür

Gerçekleştirdikleri etkinlik hakkında düşüncelerini dile getiren + 1 Farkla Gölcük Down Sendromlular Derneği Başkanı belgin Abanoz, “ Geçtiğimiz hafta sonu öğrencilerimiz ve ailelerimiz ile birlikte unutulmaz bir gün geçirdik Kartepe Derneği Başkanı Sayın Mehmet Sabit Barış ev sahipliğinde gerçekleşen etkinlikte çocuklarımız ve aileleri ile birlikte araçlarımız ile doğa gezimizi yaptık ve sonrasında Eğreltidüzü  Yaylasında şenliğimizi gerçekleştirdik. Meleklerimizle birlikte gerçekten unutulmaz bir gün geçirdik. Bize böyle böylesine güzel bir gün yaşattığı için Kartepe Derneği Başkanı Sayın Mehmet Sabit Barış’a özverili çalışmalarından, katkı ve emeğinden dolayı çok teşekkür ederiz. Ayrıca bu güzel günde emeği olan İzmit Kaymakamlığı’na, Kartepe Belediyesi’ne, Kartepe Kaymakamlığı’na, katılım sağlayan tüm özel rehabilitasyon merkezi kurum yetkililerine, öğrencilerine, öğrencilerimize ve ailelerine teşekkür ediyorum” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.