DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

Gölcük Engelliler Derneği Başkanı Hasan Bat, “ENGELLİLER HAFTASINI EN GÜZEL ŞEKİLDE KUTLADIK”

Gölcük Engelliler Derneği Başkanı Hasan Bat,  “ENGELLİLER HAFTASINI EN GÜZEL ŞEKİLDE KUTLADIK”

Gölcük Engelliler Derneği Başkanı Hasan Bat,

“ENGELLİLER HAFTASINI EN GÜZEL ŞEKİLDE KUTLADIK”

Gölcük Engelliler Derneği Başkanı Hasan Bat 10- 16 Mayıs Engelliler Haftası münasebetiyle düzenledikleri bir dizi etkinlikler hakkında bilgi verdi. Başkan Bat yaptığı açıklamada, “Engelliler Haftasını en güzel şekilde kutladık. Dolu dolu bir hafta geçirdik” dedi.

“İlk gezimizi Eyüp Sultan’a gerçekleştirdik”

10- 16 Mayıs Engelliler Haftası münasebetiyle düzenledikleri etkinlikler hakkında bilgi veren Gölcük Engelliler Derneği Başkanı Hasan Bat yaptığı açıklamada, “ Bu sene 10- 16 Mayıs tarihleri arasında kutlanan Engelliler Haftası Ramazan ayına denk geldiği için bizde programımızı Ramazan Ayına uygun bir şekilde planladık. Gölcük Engelliler Derneğimiz olarak ilk gezimizi Eyüp Sultan’a gerçekleştirdik. Eyüp Sultan’da sahurumuzu yaptık ve sabah Namazımızı eda ettik. Peygamber Efendimiz (SAV)’in Mihmandarı HZ.Eyüp El Ensari’nin türbesini ziyaret ederek dualarımızı yaptık. Ömer Döngel Hoca’nin Kanal 7’de yaptığı programa kısa da olsa katılma fırsatı bulduk” dedi.

“Gölcük Engelsiz Yaşam Merkezi’nde ziyaretçilerimizi ağırladık”

Başkan Bat sözlerinin devamında, “Bu arada 10- 16 Mayıs Engelliler Haftası münasebetiyle Gölcük Engelsiz Yaşam Merkezi’ne birçok ziyaretçimiz oldu. 13 Mayıs Pazartesi Günü Engelsiz Yaşam Merkezi’mize Gölcük Kaymakamı Sayın Mustafa Irmak, Gölcük Belediye Başkanımız Sayın Ali Yıldırım Sezer, Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Ercan Gülsuyu başta olmak üzere birçok ziyaretçimizi ağırladık.

İkinci ziyaret İstanbul Sultan Ahmet Camii’ne oldu

Engelliler Haftası etkinliklerimiz kapsamında daha sonrasında 14 Mayıs Salı günü  İstanbul Sultan Ahmet Camii’ni ziyaret ettik. Soğuk havaya rağmen Teravih Namazımızı kıldıktan sonra sahurumuzu yaparak  programımıza devam ettik. .

“Temsili yemin törenine 6 arkadaşımız ile katıldık” 

Temsili yemin töreni hakkında düşüncelerini dile getiren Başkan Bat, “ Askerlik vazifesini yerine getiremeyen engelli kardeşlerimiz için her sene olduğu gibi bu yılda Donanma Komutanlığı’nın 16 Mayıs Perşembe günü  düzenlediği bir günlük temsili yemin törenine Derneğimizden 6 arkadaşımız ile katıldık. Bir günlükte olsa asker olmanın mutluluğunu yaşayan kardeşlerimiz adına Gölcük Donanma Komutanlığı’na teşekkür ederim” dedi.

Son gezi Bursa Camilerine oldu

Başkan Bat son olarak, 10-16 Mayıs engelliler Haftası dolayısıyla Ramazan Ayı etkinliklerimizde son olarak Bursa Camilerine ziyaretlerimizi gerçekleştirdik.  Yeşil Cami Somuncu Baba Vakfında iftarımızı açtıktan sonra  Teravih Namazımızı Yeşil Cami’de kıldık ve Tophane’de çayımızı içtik. Gölcük Engelliler Derneği olarak Engelliler Haftamızı en güzel şekilde geçirdik. Bize bu imkanları sağlayan Gölcük Belediye Başkanımız Ali Yıldırım Sezer’e tüm Engelli arkadaşlarım adına teşekkür ederim” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.