DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

Gölcük Engelliler Derneği Başkanı Hasan Bat, “KILAVUZ YOLLARINA ZARAR VERMEYİ BIRAKIN”

Gölcük Engelliler Derneği Başkanı Hasan Bat,  “KILAVUZ YOLLARINA ZARAR VERMEYİ BIRAKIN”

Gölcük Engelliler Derneği Başkanı Hasan Bat,

“KILAVUZ YOLLARINA ZARAR VERMEYİ BIRAKIN”

İlçemizde birçok sokak ve cadde aralarında kaldırımlarda bulunan kılavuz yolu parçalarının eksik oluşu engelli vatandaşları zor durumda bırakıyor. Bu konu hakkında Gazetemize Gölcük Engelliler Derneği Başkanı Hasan Bat, açıklamalarda bulundu.

Başkan Bat, “Kılavuz yollar kaldırımlar üzerinde çok gerekli”

Gölcük Engelliler Derneği Başkanı Hasan Bat, “Gölcük’teki cadde ve sokaklarda kaldırımların üzerinde bulunan kılavuz yolları Kocaeli Büyükşehir Belediyesi yetkililerinin çalışmaları ile monte ediliyor. Eski kaldırımlarda iniş ve çıkışlarda sıkıntı yaşıyorduk. Ama bu prestij sokağın olduğu yollardan rahatça geçebiliyoruz. Bu kılavuz yolların zarar görmemesi için özellikle Amiral Sağlam Caddesi üzerindeki kaldırımların üzerine prestij sokaklarda olduğu gibi taştan yapılmalı. Kılavuz yollar kaldırımlar üzerinde çok gerekli. Gölcük’te yaşayan değil Türkiye’de yaşayan görme engelliler için kılavuz yol çok önemli bir uygulama” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.