DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

Gölcük’lü Muhtarlar Yılmaz’ı unutmadı

Gölcük’lü Muhtarlar Yılmaz’ı unutmadı

Gölcük’lü Muhtarlar Yılmaz’ı unutmadı

Türkiye Muhtarlar Derneği Gölcük Şubesi Başkanı Bilge Saral ve Gölcüklü Muhtarlar Gölcük Kaymakamlığı Yazı İşleri Müdürü Lütfü Yılmaz’ı ziyaret ederek, Muhtarlara desteklerinden ötürü Yılmaz’a teşekkür ettiler.

Yılmaz, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi

Gölcük’te uzun yıllar yaptığı başarılı görevle vatandaşların takdirini kazanan Gölcük Kaymakamlığı Yazı İşleri Müdürü Lütfü Yılmaz Gölcük’lü Muhtarları ağırladı. Türkiye Muhtarlar Derneği Gölcük Şubesi Başkanı Bilge Saral ve Muhtarlar kendilerine her zaman destek veren Yılmaz’ı makamında ziyaret ederek, kendisine teşekkür ettiler. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Kaymakamlık Yazı İşleri Müdürü Lütfü Yılmaz, Başkan Saral ve Muhtarlara teşekkür etti.

Yılmaz’a teşekkür ettiler

Başkan Saral, ziyaret için yaptığı konuşmada şunları söyledi: ‘’25 senedir çalıştığımız Muhtarlarımız için çok önemli bir değer olan Kaymakamlık Yazı İşleri Müdürü Sevgili Lütfü Yılmaz’ı makamında ziyaret ettik. Muhtarlarımızın can yoldaşına, bugüne kadar Muhtarlarımıza olan desteği için teşekkür ediyoruz’ dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.