DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C
Reklam

Gölcükspor kabustan uyandı: 5-1 KÜMEDE KALDI

Gölcükspor kabustan uyandı: 5-1  KÜMEDE KALDI

Gölcükspor kabustan uyandı: 5-1

KÜMEDE KALDI

Bu sezon oldukça sıkıntılı ve zor süreçlerden geçen, sezonu 3 teknik direktör ile tamamlayan ve ligin son haftasına, küme düşme potasının içinde giren Gölcükspor, ligin son haftasında İstanbul deplasmanında kendisi gibi kümede kalma mücadelesi veren Bağcılarspor’u 5-1 gibi net bir skorla yenerek, lige tutundu ve sezonu 40 puanla 15. sırada tamamladı.

TFF 3. Lig 3. Grup’ta sezonun son haftası deyim yerindeyse tam bir kabir azabı şeklinde geçti, temsilcimiz Gölcükspor için. Ligin son haftasına 37 puanla düşme potası içinde giren Gölcükspor, hemen altında 35 puanla 17. sırada bulunan Bağcılarspor ile karşılaştı. Mahmutbey Stadında oynanan maç, ev sahibi Bağcılarspor’un cezası nedeniyle seyircisiz oynandı. Üstüne üstlük Bağcılar Kaymakamlığı ve Bağcılar İlçe Spor Güvenlik Kurulu’nun, “Gölcükspor taraftarı maça gelmesin, can güvenliklerini sağlayamayız” şeklinde ki uydurup kararına uyan TFF, maçı Gölcükspor taraftarlarına yasaklayınca, Bağcılarda sessiz sedasız bir maç oynandı.

BAŞKAN SEZER VE YÖNETİCİLER GÖLCÜKSPOR’U YALNIZ BIRAKMADI

Bağcılar Mahmutbey Stadı’nda oynanan sessiz maçı, Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, Gölcükspor Kulüp Başkanı Ahmet Şahin ve yönetim kurulu üyeleri, Gölcükspor eski Genel Kaptanı Adem Ellibeş ve eski yöneticiler ile İzmit ve Gölcük’ten giden basın mensupları izledi. Protokol tribününde oturan Bağcılarsporlu yöneticiler, yöneticilik yerine amigoluk yapınca ortam biraz gerildi. Ancak, Gölcüklü yöneticiler karşılık vermeyince, ortalık duruldu. Maçın Süper Lig Hakemi Özgür Yankaya verdiği adil kararlar ve otoritesi ile maçın tansiyonu düşürdü.

İLK YARIDA İKİ GOL BULDUK

Gölcükspor açısında son derece zor geçmesi, beklenen maç, kelimenin tam anlamıyla sezonun en rahat maçı oldu. Sezonun en iyi futbolunu İstanbul’da sergileyen kırmızı-siyahlılar, ilk yarıyı Ömer Faruk Boz ve Erdem Korkmaz Güner’in golleriyle 2-0 önde tamamladı.

ŞANS TANIMADIK

Maçın 60. dakikasında, gole giden Uğur Uğur’u düşüren Yusuf Turhan Maçın hakemi tarafından kırmızı kartla cezalandırılınca, ev sahibi takım 10 kişi kaldı. Bu dakikadan 1 dakika gelişen Bağcılar atağında, Serhat Mutlu attığı golle aradaki farkı 1’e indirdi ve takımını umutlandırdı. Ama ne olduysa bu golden sonra oldu. Adeta Arap atı gibi açılan Gölcükspor, Uğur Uğur’un 2 ve Barış Şen’in golleriyle maçı 5-1 kazandı. Gölcükspor bu maçta sezonun gol kaçırma rekorunu kırdı. Bu skorla 40 puan ulaşan temsilcimiz ligi 15. sırada tamamlayarak ligde kaldı.

BUCASPOR, BAĞCILAR, 1461 TRABZON DÜŞTÜ

Bu arada, dün alınan sonuçların ardından, TFF 3. Lig 3. Grupta Bayburtspor şampiyon olarak direkt 2. Lige çıkarken, Kocaelispor, Karacabeyspor, Serik Belediyespor ve Yeni Çorumspor Play-Off’a kaldı. Bucaspor, Bağcılarspor ve 1461 Trabzon ise Amatör Kümeye düşen takımlar oldu. Play-Off maçları, 10 ve 15 Mayıs tarihlerinde oynanacak.

SOYUNMA ODASINDA BÜYÜK SEVİNÇ

Maçın ardında güvenlik güçleri eşliğinde soyunma odasına giren Gölcükspor’daki sevinç görülmeye değerdi. Sevinç gözyaşlarının döküldüğü soyunma odasındaki sevince, Gölcük Belediye Başkanı Yıldırım Sezer ve Kulüp Başkanı Ahmet Şahin ile yöneticilerde katılınca bu sevinç ikiye katlandı. Futbolcuların, “Başkan primi 2’ye atla” gazına, Başkan Sezer de kayıtsız kalmadı ve futbolculara toplam 100 Bin Lira prim vereceğini açıklaması, bu sevinci daha da anlamlı kıldı.

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.