DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

Gölcük’te akıllı bisikletler büyük ilgi görüyor

Gölcük’te akıllı bisikletler büyük ilgi görüyor

Gölcük’te akıllı bisikletler büyük ilgi görüyor

Kavaklı ve Değirmendere Sahili’nde geçtiğimiz senelerde hizmete giren akıllı bisikletler, vatandaşlar tarafından büyük ilgi görmeye devam ediyor.

‘Bisikleti seviyoruz’

İlimizin birçok noktasında geçtiğimiz dönemlerde hizmete koyulan akıllı bisiklet sistemi, Kocaeli halkından büyük bir ilgi görmüştü. Gölcüklülerin, akıllı bisiklet sisteminin ilçemize de getirilmesi yönünde talepleri karşılık bularak, ilçemize bağlı beldelerden olan Kavaklı ve Değirmendere sahiline akılı bisikletler konularak hizmet vermeye başlamıştı ve bu akıllı sistem vatandaşların da ilgisini çekerek büyük bir ilgi görmelerini sağlamıştı. Hizmet vermeye başladığı tarihten itibaren vatandaşlar tarafından yoğun bir ilgiyle karşılanarak kullanılan akıllı bisikletler, sahil kesimlerine de ayrı bir renk kattı. Kullanım için bazı şartların yerine getirilmesinin şart koşulduğu akıllı bisiklet sistemindeki akıllı bisikletler, kent kart aracılığı ile şifre belirlenerek alınabiliyor. Vatandaşlar, akıllı bisiklet sistemi için teşekkür ettiklerini dile getirerek “Sahil şeridinde yapılan bu çalışma, oldukça bizler vatandaşlar tarafından büyük bir ilgi gördü. Bu çalışmanın ilçemizin kalan kısımlarında ve diğer sahillerinde de yapılmasını talep ediyoruz. Umarım bu talebimiz ilgi görür ve isteğimiz yerine getirilir. Bu hizmetten dolayı teşekkürlerimizi iletiyoruz” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.