DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

Gölcük’te hatalı parka af yok CEZASI 108 LİRA

Gölcük’te hatalı parka af yok  CEZASI 108 LİRA

Gölcük’te hatalı parka af yok

CEZASI 108 LİRA

İlçemizin genelinde oldukça fazla olan açık ve kapalı otoparklara rağmen araç sahipleri park yasağı olan cadde ve sokaklara araçlarını park etmeye devam ediyor. İlçe Emniyet Müdürlüğü Trafik Tescil ve Denetleme Büro Amirliği ekipler tarafından dün Albay Burak Caddesi ve 42. Sokak’ta  park yasağı olan yerlere araçlarını  park eden sürücülere ceza kesti. Hatalı parkın cezası 108 lira.

Cezalar eve gönderiliyor

İlçemizde birçok cadde ve sokakta açık ve kapalı otopark bulunması ve cüzi bir ücret karşılığında hizmet vermelerine rağmen yinede sürücüler yasak olan cadde ve sokaklara araçlarını park etmeye devam ediyorlar. Park yasağı olan caddelere araçlarını park eden sürücüleri trafik polisleri affetmiyor ve çektikleri fotoğraf ile birlikte yanlış otopark cezalarını kesmeye devam ediyor. İlçemizin park yasağı olan cadde ve sokaklarda hatalı park eden sürücülerin araçlarını Trafik Polisleri önce fotoğraflarını çekiyor daha sonrasında fotoğrafla birlikte ceza makbuzlarını araç sahiplerinin adreslerine gönderiyor.

Denetimler son zamanlarda sıklaştı

İlçe Emniyet Müdürlüğü Trafik Tescil ve Denetleme Büro Amirliği ekipler tarafından dün Albay Burak Caddesi ve  42. Sokak’ta  park yasağı olan yerlere araçlarını  park eden sürücülere ceza kesti. Park yasağı olan yerlere araçlarını park eden sürücülere trafik ekipleri göz açtırmıyor. Dün cadde ve 42. Sokak üzerinde park yasağı olmasına rağmen araçlarını bırakan sürücülere park cezası kesildi. Son zamanlarda denetimleri sıklaştıran trafik ekipleri, araç sürücülerini uyarmayı da ihmal etmiyor.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.