DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

Gülsuyu, ‘LGS’ye girecek tüm öğrencilerimize başarılar diliyorum’

Gülsuyu, ‘LGS’ye girecek tüm öğrencilerimize başarılar diliyorum’

Gülsuyu, ‘LGS’ye girecek tüm öğrencilerimize başarılar diliyorum’

Gölcük İlçe Milli Eğitim Müdürü Ercan Gülsuyu, yarın gerçekleştirilecek ‘’Sınavla Öğrenci Alacak Ortaöğretim Kurumları Merkezî Sınavı” na girecek öğrencilere başarılar diledi.

‘Sınavlar yaşamımızda önemli yer tutarken başarının salt  göstergesi değildir’

Gülsuyu, LGS mesajında şunları söyledi: ‘Sınavla Öğrenci Alacak Ortaöğretim Kurumları Merkezî Sınavı’na girecek tüm öğrencilerimize başarılar diliyor, öğrencilerimizin sınav heyecanını tüm kalbi duygularımla paylaşıyorum. 01 Haziran 2019 Cumartesi günü ülke genelinde yapılacak “Sınavla Öğrenci Alacak Ortaöğretim Kurumları Merkezî Sınavı”na ;ilçemizde 6 merkezde 1873 öğrenci girmektedir. Sözel ve sayısal olmak üzere iki oturum hâlinde gerçekleşecek sınavın I. Oturumu (Sözel) 09.30-10.45, II. Oturumu (Sayısal) ise 11.30-12.50 saatleri arasında yapılacaktır. Sevgili Öğrenciler, Sınavlar yaşamımızda önemli yer tutarken başarının salt  göstergesi değildir. Her sınav hayatta farklı kapılar açarken aynı zamanda yeni imkanlar da sunmaktadır. Sizlerden beklentimiz ülkemiz için iyi yetişmiş erdemli,milli ve manevi değerlerimizle bütünleşmiş bireyler olarak yetişirken kendinize, bilginize her türlü koşulda güvenmeniz ve inanmanızdır. Geleceğimizin teminatı, ülkemizin güvencesi olan sizlerin, 21. Yüzyılın uygun beceri ve yetenekleriyle donanmış, problem çözen, sorgulayan, düşünen yenilikçi teknolojiyi kullanan bilinçli bireyler olarak yetişmeniz biz eğitimcilerin öncelikli görevidir. Bu görevimizin bilincinde sizleri geleceğe hazırlarken üstümüze düşen görevleri hassasiyetle yerine getirmeye devam edeceğiz. Bu duygu ve düşüncelerle bu uzun süreçli  maratonda verdiğiniz tüm emeklerin karşılığını en iyi şekilde  almanızı diliyor, Sizlere rehberlik eden özveriyle çalışan değerli öğretmenlerimize ve daima destek veren kıymetli velilerimize teşekkür ediyor; hepinize başarılar diliyorum’ dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.