DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C
Reklam

Harb-İşspor Kulübü’nün Taekwondo’cusundan büyük başarı

Harb-İşspor Kulübü’nün Taekwondo’cusundan büyük başarı

Harb-İşspor Kulübü’nün Taekwondo’cusundan büyük başarı

19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri kapsamında Ordu ilinde düzenlenen, Türkiye’nin en iyi sporcularının yarıştığı turnuvaya, 13 ülkeden toplam 500 sporcu katıldı. Turnuva sonunda Harb-İşspor Kulübü’nün Taekwondo’cularından Ezgi Yağmur Demir 59 kg da zorlu rakiplerini yenerek altın madalyanın sahibi oldu.

Altın madalya kazandı

Ordu’da 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri kapsamında turnuva düzenlendi. Turnuvaya 13 ülkeden toplam 500 sporcu katılım sağladı. Turnuvaya katılanlar arasında Harb-İşspor Kulübü’nün başarılı sporcularından Ezgi Yağmur Demir 59 kg da rakiplerini yenerek altın madalya sahibi oldu. Bu yılki madalyalarına uluslararası düzeyde madalyayı da ekleyen, Ezgi Yağmur Demir, Milli Takım’a seçilebileceğinin sinyalini verdi.

Çetiner, “Ezgi Yağmur Demir büyük bir başarı göstermiştir”

Harb-İşspor Basın Sözcüsü Hakan Çetiner, Ezgi Yağmur Demir’in almış olduğu bu başarı hakkında şu sözleri dile getirdi: “Ordu’da düzenlenen 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı etkinleri kapsamında sporcumuz Ezgi Yağmur Demir büyük bir başarı göstererek altın madalya almaya hak kazanmıştır. Bize bu gururu yaşatan sporcumuz Ezgi Yağmur Demir ve hocamız Ertan Yapar’a yönetim kurulumuz adına  teşekkür ederim.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.