DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

İhsaniye ve Kavaklı’daki Ramazan programlarına vatandaşlardan yoğun ilgi

İhsaniye ve Kavaklı’daki Ramazan programlarına vatandaşlardan yoğun ilgi

Mübarek Ramazan ayı dolayısıyla mahallelerde yapılan programlara Hafta sonu İhsaniye ve Kavaklı Mahalleleri ile devam edildi. Vatandaşlar programa yoğun ilgi gösterirken, Başkan Ali Yıldırım Sezer milli, manevi değerlerimizi yaşatacağımız etkinliklere her zaman önem vereceğiz” dedi.

Gölcük Belediyesi’nin Mübarek Ramazan ayı dolayısıyla mahallelerde yaptığı programlara Hafta sonu İhsaniye ve Kavaklı Mahalleleri ile devam edildi. Teravih Namazı’ndan sonra başlatılan programa Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer ile birlikte çok sayı da vatandaş aileleriyle birlikte katıldılar.

SEZER, ‘BU TARZ PROGRAMLARI ÖNEMSİYORUM’

Çocukların Ramazan ayına ilgi duyması için yapılan etkinlikler sonrasında ilçemizin tanınmış sunucusu Abdullah Yıldırım’ın anneler günü üzerine duygulandıran hikaye anlatımı ilgiyle takip edildi. Kuran-ı Kerim Tilaveti ardından Başkan Ali Yıldırım Sezer Vatandaşlara seslendi ve şunları söyledi: Çocuklarımıza, gençlerimize ve ailelere milli, manevi Ramazan ayının atmosferine uygun duyguları aktarmak için bu programların önemli olduğunu düşünüyorum. Bu tarz milli manevi değerlerimizi yaşayacağımız etkinliklere gelecekte de devam edeceğiz, önem göstereceğiz. Gençlerin ve çocukların katılımını da çok önemsiyorum. Çocuklarını etkinliklerimize getiren kadınlarımıza da ayrıca teşekkür etmek istiyorum. Bu vesile ile başta şehit ve gazilerimizin anneleri olmak üzere saygı değer kadınlarımızın anneler gününü de kutlamak istiyorum. Cennet annelerin ayağının altındadır. Allah sağlıklı, mutlu uzun ömürler versin diyorum, katılımınız için tekrar teşekkür ederek sözlerimi noktalıyorum” dedi.

İLAHİLER SÖYLENDİ

Konuşmanın akabinde Hüsamettin Karakaya muhteşem sesi ve saz ekibiyle Vatandaşları mest eden ilahiler söyledi ve Sema Gösterisiyle Ramazan programı son buldu.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.