DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C
Reklam

Kalyoncu ve Yönetimi Sezer’i tebrik etti

Kalyoncu ve Yönetimi Sezer’i tebrik etti

Kalyoncu ve Yönetimi Sezer’i tebrik etti

Kocaeli Artvin Batum Havalisi Derneği Başkanı Mikail Kalyoncu ve yönetimi 31 Mart Yerel Seçimlerinde Gölcük Belediye Başkanı seçilen Ali Yıldırım Sezer’i makamında ziyaret ederek, tebriklerini iletti.

Dernek çalışmaları hakkında bilgi aldı

Başkan Kalyoncu ve Yönetimine ziyaretinden ötürü teşekkür eden ve memnuniyetini dile getiren Başkan Sezer, dernek çalışmaları hakkında Kalyoncu’dan bilgi aldı. Ziyarette kısa konuşma yapan Başkan Kalyoncu, ‘Öncelikle siz değerli başkanımıza ziyaret isteğimizi kırmamanızdan ötürü teşekkür ediyoruz. Bizler bugün siz değerli başkanımızı tebrik etmek istedik. İnşallah göreviniz boyunca bu güzel ilçeye güzel çalışmalarda bulunacaksınız. Size değerli yönetimim adına çalışmalarınızda başarılar diliyoruz’ dedi.

Sezer, ‘Beni bu göreve layık gören tüm Gölcük halkına tekrar tekrar çok teşekkür ediyorum’

Başkan Sezer, ‘’Gölcük halkımızın kararı ile Gölcük Belediye Başkanı olarak seçildim ve bu görevi en iyi şekilde icra edeceğimin sözünü adaylık zamanımda çaldığım her kapıda söz vermiştim ve bu sözümün sonuna kadar arkasındayım. Beni bu göreve layık gören tüm Gölcük halkına tekrar tekrar çok teşekkür ediyorum. Sizlerin ziyaretleri ve iyi dilekleri bizlere her zaman güç veriyor. Ziyaretinizden ve iyi dileklerinizden dolayı siz değerli dostlarıma bir kez daha çok teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.