DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C
Reklam

Kızılay’dan Kaymakam Irmak’a ziyaret

Kızılay’dan Kaymakam Irmak’a ziyaret

Kızılay’dan Kaymakam Irmak’a ziyaret

Kızılay Gölcük Şubesi Başkanı Orhan Barış ve Yönetimi geçtiğimiz gün Gölcük Kaymakamı Mustafa Irmak’ı makamında ziyaret ederek, yeni görevinde başarılar diledi.

Yeni Kaymakam’a başarı dilediler

İlimizde ve ilçemizde gerçekleştirdikleri kan bağış kampanyaları ile birçok vatandaşa umut olan Kızılay, çalışmalarını Ramazan ayında da aralıksız sürdürüyor. Kızılay Gölcük Şubesi Başkanlığı’na Aylin Korkmaz’ın yerine seçilen Orhan Barış, geçtiğimiz gün yönetimiyle Kaymakam Mustafa Irmak’ı ziyaret etti.

Kaymakam Irmak, ‘Kızılay ülkemiz için çok değerli’

Kaymakam Mustafa Irmak, Kızılay Gölcük Şubesi Başkanı Orhan Barış ve Yönetimine ziyaretlerinden ötürü teşekkür ederken, çalışmaları hakkında bilgi aldı. Kızılay’ın ülkemiz ve ilçemiz için çok değerli olduğunu ifade eden Kaymakam Irmak, vatandaşların Kızılay’a kan bağışı konusunda destek olması gerektiğini söyledi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.