DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C
Reklam

LGS SINAV ÖNCESİ MORAL İFTARI

LGS SINAV ÖNCESİ MORAL İFTARI

LGS SINAV ÖNCESİ MORAL İFTARI

Gölcük Kocatepe Ortaokulu Aile Birliği ve okul idaresi tarafından LGS sınav öncesi öğrencilerine moral motivasyon desteği olarak iftar yemeğinde bir araya geldi.

Gölcük Kocatepe Ortaokulu tarafından Okul bahçesinde düzenlenen LGS sınav motivasyon iftar yemeğine Okul Müdürü Fuat Gedik Müdür yardımcıları öğretmenler Okul aile birliği Başkan Yasemin Kutlu ve yönetimi ile birlikte LGS sınavlarına girecek öğrenciler katıldı.

Moral depoladılar

Gölcük Kocatepe Ortaokulu müdürü Fuat Gedik ve okul Aile Birliği Başkanı Yasemin Kutlu ve yönetimi ile birlikte düzenledikleri İftar yemeğinde bir araya geldiler. Öğrencilerine söz veren Okul Müdürü Fuat Gedik “Biz öğrencilerimize moral olsun diye bu iftar yemeği için söz verdik ve bugünde gerçekleştirdik. Öğrencilerimizin motivasyonu bizim için her zaman önemlidir, onlar yarınlarımızın geleceği biz ve bizler geleceğimize sahip çıkmak zorundayız ki yarın yetiştirdiğimiz evlatlarımız da gelecekleri için kendilerine güvensinler ve onlarda yarınları için çalışsınlar” dedi. Okul Bahçesinde düzenlenen iftar program öncesinde Okul müdürünün konuşmasından sonra okul öğrencisi Sefa Kanpara tarafından Kuran-ı Kerim okundu, ardından öğrencilerden ilahiler söylendi daha sonra ezanın okunmasıyla birlikte öğrenciler öğretmenleriyle birlikte iftarlarını açtılar.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.