DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

‘Mendilim Kekik Kokuyor’ oyununun dekoru İsmet Çık’a verildi TEŞEKKÜR ETTİ

‘Mendilim Kekik Kokuyor’ oyununun dekoru İsmet Çık’a verildi  TEŞEKKÜR ETTİ

‘Mendilim Kekik Kokuyor’ oyununun dekoru İsmet Çık’a verildi

TEŞEKKÜR ETTİ

Dizi ve Setlerin Dekor Sorumlusu İsmet Çık, Çanakkale Zaferini anlatan Sinema Filmi ‘Mendilim Kekik Kokuyor’ filminin dekorunu kendisine layık gören Ünlü Yapımcı Hüseyin Özden’e ve ‘Mendilim Kekik Kokuyor’ filminde oynayacak Ünlü Dizi ve Sinema Oyuncusu Yücel Tok’a teşekkür etti. Çık, ayrıca Gölcük’ün tanıtımı için kendilerine destek veren Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer’e de teşekkür etti.

Başkan Sezer’i unutmadı

İsmet Çık, konu hakkında gazetemize yaptığı açıklamada şunları belirtti: ‘Değerli Yönetmen ve Yapımcı  Hüseyin Özden bey’e ve Oyuncu Yücel Tok  bey’e  bizlere layık gördükleri  ‘Mendilim Kekik Kokuyor’  adlı sinema filminin dekoru için teşekkür ediyorum. 19 Mayıs 2019’da çekimleri başlayacak olan ve Akseki yöresinden Çanakkale’ye savaşmaya giden 15-16 yaşındaki çocuk askerlerin öyküsünü anlatan uzun metraj sinema filmimiz ‘Mendilim Kekik Kokuyor’  için çalışmalar başladı. Türk Kızılay’ının yolladığı malzemeler Akseki’ye ulaştı. Bizlerde IWAB Kadınlar ÇİÇEK Açıyor olarak 5-6-7 Haziran 2019’da Akseki’de yapacağımız 6. IWAB Uluslararası Antalya Turizm Festivali “Mendilim Kekik Kokuyor” için çalışmalarımıza devam ediyoruz. Tüm Akseki halkına ve yerel yönetimine teşekkür ederiz. Biliyorsunuz ki bu muhteşem filmin galası Değirmendere’de yapılacak. Gala’nın kesin tarih olmamakla birlikte Haziran-Temmuz ayında yapılması bekleniyor. Gölcük Belediye Başkanımız Sayın Ali Yıldırım Sezer’e de Gölcük’ümüzün tanıtımı için verdiği desteklerinden ötürü teşekkür ediyorum’ dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.