• BIST 100

    10355,23%-0,15
  • DOLAR

    40,38% 0,21
  • EURO

    47,05% 0,51
  • GRAM ALTIN

    4349,56% 0,54
  • Ç. ALTIN

    6948,92% 0,72

Müfit Saner İlkokulu vitrifiye eserler büyük beğeni topladı

Değirmendere 30.05.2019 14:36:43 0
Müfit Saner İlkokulu vitrifiye eserler büyük beğeni topladı

Müfit Saner İlkokulu vitrifiye eserler büyük beğeni topladı

Seramik ve Cam Atıkları ile Müfit Saner İlkokulu’nun Güzelleştirilmesi projesi bu sabah okulda gerçekleştirildi. Öğrencilerin Seramik ve Cam Atıkları ile ortaya çıkarttığı vitrifiye eserler büyük beğeni topladı.

Programa katılım yoğun oldu

Gerçekleştirilen programa başta Gölcük İlçe Milli Eğitim Müdürü Ercan Gülsuyu, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Abdulhalik Köse, Gölcük Muhtarlar Derneği Başkanı Bilge Saral, Eski Kocaeli Vali Yardımcısı ve Eski Gölcük Kaymakamı Mustafa Pekdemir, TEMA Kocaeli Şubesi Başkanı Nermin Tol, Gölcük Temsilcisi Melahat Aşıkoğlu, Okul Müdürü Ramazan Açıkgöz, Kocaeli Üniversitesi Değirmendere Ali Özbay MYO Müdür Yardımcısı Dç. Dr. Üyesi Nermin Demirkol, Değirmendere Müfit Saner İlkokulu 2/A Sınıf Öğretmeni Tülay Şener Akdağ ve öğrenciler ile esnaflar katılım sağladı.

Müdür Açıkgöz proje hakkında bilgi verdi

Programın açılış konuşmasını yapan Müfit Saner İlkokulu Müdürü Ramazan Açıkgöz, ‘’KOÜ Değirmendere Ali Özbay Meslek Yüksek Okulu ile okulumuzun birlikte hazırlamış olduğu ‘Sıfır Atık Projesi’ etkinlik sunumuna hepiniz hoşgeldiniz. Atık maddelerin tekrar kazanılarak kullanılır hale getirilmesinin önemini hepimizi biliyoruz. Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın eşi Emine Erdoğan hanımefendinin öncülüğünde ‘Sıfır Atık Projesi’ tüm ülkede başlatılmıştır. 2018-2019 eğitim öğretim yılı başında 2/A sınıfı öğretmenimiz Tülay Şener Akdağ ve MYO Müdür Yardımcısı Dr. Öğretim Üyesi Nermin Demirkol bir araya gelerek bu kapsamda neler yapılabileceğini araştırarak hem öğrencilerimiz hem de okulumuz açısından faydalı olacak bu çalışmayı başlattılar. Bizlerde bu kapsamda yaptığımız etkinlikler ile Atık fayanslar boyalar ve camlar ile okulumuzdan başlayarak çevremizi güzelleştirmeyi,Atık maddeleri tekrar kazanarak, çevre kirliliğinin bir nebze de olsa önüne geçmeyi,Öğrencilerimize, atık maddeleri geri kazanım yolu ile değerlendirmenin önemini kavratmayı ve farkındalık kazandırmayı hedefledik. Etkinliğimizin herkes için hayırlı olmasını dileyerek, emeği geçen ve katkısı olan başta koordinatör öğretmenler MYO Müdür Yardımcısı Dr. Öğretim Üyesi Nermin Demirkol ve 2/A Sınıfı öğretmenimiz Tülay Şener Akdağ olmak üzere tüm öğretmen, öğrenci, Okul Aile Birliği üyelerimiz ve velilerimize teşekkür eder şükranlarımızı sunarım’ dedi.

Proje sunumunu Demirkol yaptı

MYO Müdür Yardımcısı Dr. Öğretim Üyesi Nermin Demirkol, programda kısa bir konuşma yaparak, proje kapsamında okulun hangi adımlarda düzeltildiğini anlattı ve çalışmalarda emeği geçenlere teşekkür etti. Demirkol, daha sonra sinevizyon eşliğinde yapılan çalışmaları katılımcılara anlattı.

Gülsuyu, ‘Bizlerde bu önemli projeye elimizden geldiğince destek veriyoruz’

Programda kısa bir konuşma yapan Gölcük İlçe Milli Eğitim Müdürü Ercan Gülsuyu, ‘Öncelikle şunu ifade etmeliyim ki Okul Müdürümüz Sayın Ramazan Açıkgöz beyefendi herşeyi güzel özetledi. Projeye destek veren Kocaeli Üniversitesi Değirmendere Ali Özbay MYO’na, eğitimcilere ve öğrencilere teşekkür ediyorum. Biliyorsunuz ki Sıfır Atık Projesi Sayın Cumhurbaşkanımızın değerli eşi Sayın Emine Erdoğan tarafından ülkemize yaygınlaştırıldı. Bizlerde bu önemli projeye elimizden geldiğince destek veriyoruz. Projede emeği geçen herkese yeniden teşekkür ediyorum’ şeklinde konuştu.

Konuşmaların sonrasında Proje ekibi, gönüllü öğrenciler ve projeye destek veren esnaflara teşekkür sertifikaları ilçe protokolü tarafından takdim edildi.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Ercan Gülsuyu’da çizimleriyle destek verdi

Sertifika takdiminin ardından İlçe Protokolü ve projede emeği geçenler Atık Vitrifiye Seramiklerle Bank Mozaik etkinliği gerçekleştirildi. Okul bahçesinde yapılan çalışmalar yakından incelenerek, devam eden çalışmalara İlçe Milli Eğitim Müdürü Ercan Gülsuyu’da çizimleriyle destek verdi.

Tahir Büyükakın güne İzmit Kadıköy esnafı ile başladı; Esnafımızla her zaman omuz omuzayız

Çiftçinin yardımına Kocaeli Büyükşehir koşuyor; YANGINDA ZARAR GÖREN ÇİFTÇİLERE GÜBRE VE TOHUM DESTEĞİ

Kullar Merkez Camii 20 Yıl Sonra Yenileniyor

Büyükşehir’den; Gebze, Dilovası, Darıca ve Çayırova’ya yatırım hamlesi; KRİTİK KAVŞAKLARA KAPSAMLI MÜDAHALE

Kocaeli Dernekler Platformu’ndan da Gonca’ya tam not

Kandıralı üreticiye bir destek daha

İzmit Belediyesinden Kuruçeşme’de renkli çocuk etkinliği

Balören ve Çubuklubala’da yenileme çalışmaları tamamlandı

İzmit Belediyesinden gazilere saygı ziyaretleri sürüyor

İzmit’in yaz eğlencesi Terzibayırı’nda çocuklarla buluştu

Genc-i Âlâ Kitap Kafe Hizmete Açıldı

Fatma Başkan'dan emekçilere günaydın ziyaretleri devam ediyor

Dil eğitimi ve mental destek de olacak

Kocaeli Büyükşehir yeni imar yolları açmaya devam ediyor; Başiskele’nin D-130 ulaşımına yeni nefes

Kocaeli’de Kasten Yaralama Suçundan Aranan Hükümlü Yakalandı

Su oranı yüzde 53’e düştü YUVACIK BARAJI ALARM VERİYOR

AK Parti Gölcük İlçe Başkanı Kemal Yavuz, “TERÖRSÜZ TÜRKİYE YOLUNDA KARARLILIKLA İLERLİYORUZ”

Çınarlık Meydanında ağaç kesim işlemi başladı 29 AĞAÇ ÖNCE BUDANACAK SONRA KESİLECEK

CHP Gençlik Kolları Başkanı Tuğberk Taşkın “GÖLCÜK İÇİN ÇALIŞMAYA DEVAM EDECEĞİZ”

Gölcük Esnaf Odası Başkanı Necmi Kocaman "ESNAF EKONOMİK SIKINTILARLA MÜCADELE EDİYOR"

Gölcük Ziraat Odası Başkanı Çanakçı "ŞAP HASTALIĞI ÜRETİCİYİ EKONOMİK KAYIPLA KARŞI KARŞIYA BIRAKTI"

Bu manevi buluşma gönüllerde iz bırakacak

HAKEVİ'den Aşure Ayında Bin Kişilik Aşure İkramı

KERVANSARAY ARKASINDA AÇIK HAVADA SİNEMA KEYFİ

Tarlada lavanta, şişede kolonya, yürekte emek.. İZMİT LAVANTA BAHÇESİ’NDE 4. HASAT

Değirmendere’de ikinci Ağaç dalı kırılma olayı; BÜYÜK PANİK YARATTI

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Bayrak Çağrısına Başiskele’den Güçlü Destek

KO-MEK’te uluslararası bir yüz: Sunghee Park

Kuzuyayla’da biyoçeşitlilik haritası çıkarıldı

Yıldıray Akın, Namazgah Güreşleri’nde Başpehlivan Oldu

Yükleniyor

Çınarlık Meydanında ağaç kesim işlemi başladı 29 AĞAÇ ÖNCE BUDANACAK SONRA KESİLECEK

Değirmendere’de ikinci Ağaç dalı kırılma olayı; BÜYÜK PANİK YARATTI

Değirmendere’de ikinci Ağaç dalı kırılma olayı BÜYÜK PANİK YARATTI

Çınarlık Meydanı için karar çıktı; ÇALIŞMALAR YARIN BAŞLIYOR

Vatan Caddesi’nde yanmayan sokak lambası bakım bekliyor

Çınarlık Meydanı’nda yaşanan üzücü kazadan acı haber geldi ERDEM ULAK KURTARILAMADI

Gölcük’teki üst geçitler elden geçiriliyor

Değirmendere Kayık çekek alanı OLTA BALIKÇILARIN GÖZDE MEKÂNI OLDU

Kuş ve Balık sevgisi giderek yoğun ilgi görüyor ATA PET MARKET TÖRENLE HİZMETE AÇILDI

Değirmenderede’ki takıcılar sokağında gelişi güzel araç parkları ULAŞIMI OLUMSUZ ETKİLİYOR

Gölcük Kuyumcular Derneği Başkanı Naim Gürel Yatırım Uyarısı "ALTIN, HER ZAMAN GÜVENLİ LİMANDIR"

Şahin, “SGK, kutusu değişen ilacı artık karşılamıyor, bunun sıkıntısını emeklimiz çekiyor”

Kocaeli Sanayi Odası ve İktisadi Kalkınma Vakfı Başkanı Ayhan Zeytinoğlu,  “ AVRUPA YEŞİL MUTABAKATI NE DURUMDA?”

Gürel,  “Küçük yatırımcı altında kalmaya devam etmeli”

KSO Başkanı Zeytinoğlu haziran ayı dış ticaret verilerini değerlendirdi

TÜED Gölcük Şube Başkanı Ergun Şahin “YÜZDE ORANINDA DEĞİL EŞİT ZAM YAPILMALI”

Gölcük Esnaf Kefalet Kredi Kooperatifi Başkanı Musa Mısırlıoğlu “6 AYDA 174 ESNAFA 108 MİLYON 134 BİN LİRA KREDİ DESTEĞİ SAĞLADIK”

Gülşen Gayrimenkul’ün sahibi Çiğdem Gülşen, “EMLAK PİYASASINDA  DURGUNLUK DEVAM EDİYOR”

TÜED Gölcük Şube Başkanı Ergun Şahin, “ENFLASYON  ORANININ YANINDA SEYYANEN ZAM DA İSTİYORUZ”

Gürel, “Altın uzun vadede her zaman faiz ve dövizden daha karlıdır”

LİG TABLOSU

Takım O G M B Av P
1.Galatasaray 36 30 1 5 60 95
2.Fenerbahçe 36 26 4 6 51 84
3.Samsunspor 36 19 10 7 14 64
4.Beşiktaş 36 17 8 11 23 62
5.İstanbul Başakşehir 36 16 14 6 4 54
6.Eyüpspor 36 15 13 8 5 53
7.Trabzonspor 36 13 11 12 13 51
8.Göztepe 36 13 12 11 9 50
9.Rizespor 36 15 17 4 -6 49
10.Kasımpaşa 36 11 11 14 -1 47
11.Konyaspor 36 13 16 7 -5 46
12.Alanyaspor 36 12 15 9 -7 45
13.Kayserispor 36 11 13 12 -12 45
14.Gazişehir Gaziantep 36 12 15 9 -5 45
15.Antalyaspor 36 12 16 8 -25 44
16.Bodrum FK 36 9 17 10 -17 37
17.Sivasspor 36 9 19 8 -16 35
18.Hatayspor 36 6 22 8 -27 26
19.Adana Demirspor 36 3 28 5 -58 2