DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C
Reklam

Petlas Koçarlıoğlu Oto Lastik’te inanılmaz kampanya YAZ LASTİKLERİNDE “4 AL 3 ÖDE” KAMPANYASI

Petlas Koçarlıoğlu Oto Lastik’te inanılmaz kampanya  YAZ LASTİKLERİNDE “4 AL 3 ÖDE” KAMPANYASI

Petlas Koçarlıoğlu Oto Lastik’te inanılmaz kampanya

YAZ LASTİKLERİNDE “4 AL 3 ÖDE” KAMPANYASI

Yeni Sanayi Sitesi F7 Blok 10/7F/8 adresinde hizmet vermeye başlayan Petlas Koçarlıoğlu Oto Lastik’te inanılmaz yaz kampanyası başladı. 30 Haziran’a kadar geçerli olan kampanyada yaz lastiklerinden 4 adet alıma 3 adet fiyatı uygulanacak.

Binek otomobil, 4×4-SUV ve hafif ticari araç lastiklerinde geçerli

Yüzde 100 yerli sermaye, Ar-Ge, teknoloji ve iş gücüyle geliştirilen ve üretilen Petlas, yaz lastiklerinde geçerli “4 al 3 öde” kampanyası başlattı. İlçemizde Petlas Ana Bayisi olan Koçarlıoğlu Oto Lastik’te de geçerli olan kampanya 01/05/2019 tarihinde başladı ve 30/06/2019 tarihlerinde sona erecek. Kampanyada  Petlas marka Binek, SUV/4×4 ve Hafif Ticari (17,5” jant hariç) yaz lastikleri için her 4 lastik alımında yüzde 25 indirim sağlanıyor. Petlas’ın tüketiciye 4 alan 3 öder fırsatı sunan kampanyası, 30 Haziran’a kadar sürecek.

 “Kampanyamız 30 Haziran 2019 tarihinde sona erecek”

Kampanya hakkında bilgi veren Petlas Koçarlıoğlu Oto Lastik işletmecisi Yusuf Koçarlıoğlu, “ Türkiye genelinde geçerli olan kampanyaya Koçarlıoğlu Oto Lastik olarak bizde katıldık. Kampanyanın amacı tüketicilerin aile ekonomisi için olduğu kadar, yol güvenliği açısından da önem taşıdığını bildiğimiz için böyle bir kampanyaya dahil olduk. Türk lastik sektörünün yerli sermayeli lider markası Petlas, her zaman tüketicisinin yanında olmuştur ve olacaktır. Aile ekonomisinde tasarrufun özellikle önem kazandığı şu dönemde, tüketicilerimizin en kaliteli lastiklere, en ekonomik fiyatlarla sahip olabilmeleri için çalışıyoruz. 4 alan 3 öde kampanyamızla cazip fiyat avantajı sunuyoruz. Müşterilerimizde bu kampanyadan oldukça memnun olduklarını ifade ediyorlar. Kampanyamız 30 Haziran 2019 tarihinde sona erecek” dedi.

6 aylık ücret 25, değişim ve balans ayarı 60 lira

Petlas Koçarlıoğlu Oto Lastik olarak lastik otel hizmeti de verdiklerini ifade eden Yusuf Koçarlıoğlu, “ Yaz ve kış lastiği uygulaması olan ülkemizde araç sahiplerini en büyük sıkıntılarından bir şüphesiz ki kullanmadığı lastikleri koyabileceği bir yer bulmasıdır. Petlas Koçarlıoğlu Oto Lastik olarak vermiş olduğumuz lastik otel hizmeti ile müşterilerimin bu sıkıntısını gidermiş oluyoruz. Lastik otelimizde 6 aylık ücret 25 lira olup değişim ve balans ayarı da 60 lira olarak uygulanmaktadır” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.