DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

Piri Reis İlkokulu Anasınıfı C Şubesi’nden harika yılsonu gösterisi BÜYÜK BEĞENİ TOPLADILAR

Piri Reis İlkokulu Anasınıfı C Şubesi’nden harika yılsonu gösterisi  BÜYÜK BEĞENİ TOPLADILAR

Piri Reis İlkokulu Anasınıfı C Şubesi’nden harika yılsonu gösterisi

BÜYÜK BEĞENİ TOPLADILAR

Gölcük Piri Reis İlkokulu’nun Anasınıfı C Şubesi harika bir gösteriye imza attı. Anasınıfı C Şubesi’nin minik öğrencileri Anneler Günü ve yılsonu gösterileri ile davetlilerden tam not aldılar.

Minik öğrencilerin göstermiş oldukları performans görülmeye değerdi

İlçemizin en köklü okullarından biri olan Gölcük Piri Reis İlkokulu’nun Anasınıfı C Şubesi, Anneler Günü ve yılsonu gösterileri ile büyük beğeni topladılar. Minikler hazırlamış olduğu her gösterilerden büyük bir alkış aldı. Öğretmenleri Özlem Güler Yılgın ile birlikte hazırlanan minik öğrencilerin göstermiş oldukları performans görülmeye değerdi.

Çanakkale Destanı adlı gösteri en çok alkış alan gösterilerden biri oldu

Çok Amaçlı Toplantı Salonunda gerçekleştirilen programa Okul Müdürü Cemalettin Yılmaz, öğretmenler, veliler ve öğrenciler katılım sağladı. Program ilk olarak 1 dakikalık saygı duruşu ve İstiklal Marşımızın okunmasıyla başladı. Minik öğrenciler öncelikle İspanyol dansını sergilediler. Daha sonrasında Anasınıfı C Şubesi’nin minik çiçekleri ‘7 Adım’ gösterisini gerçekleştirdiler. Minikler ‘7 Adım’ gösterisinin ardından ‘Sevgi Çiçekleri’ adlı gösteriyi yaptılar. Anasınıfı C Şubesi’nin miniklerinden Mina, Nisa, Nehir Ece ve Zeynep ‘Helvacı’ skecini sergilediler ve büyük bir beğeni topladı. Sergilenen skeçten sonra ‘Çanakkale Destanı’ adı altında minik öğrenciler kısa bir gösteri ile gerçekleştirdiler ve en çok alkış alan gösterilerden biri oldu. Son olarak minik öğrenciler Anneler Günü oyununu sergiledi. Sergilenen bu oyun sonrasında minik öğrenciler annelerine günün anlam ve önemine ilişkin kendi elleriyle yaptıkları hediyeleri verdiler. Anneler ise sergilenen oyun sonrasında duygu dolu anlar yaşadı.

Müdür Yılmaz, minik öğrencilere başarılar diledi

Gösterilerden sonra Okul Müdürü Cemalettin Yılmaz, minik öğrencileri kutlayarak bundan sonraki eğitim hayatlarında başarılar diledi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.